کرونا جان ۵ ایرانی دیگر را گرفت

کرونا جان ۵ ایرانی دیگر را گرفت


به گزارش ایلنا، مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت در تشریح آخرین آمارهای ابتلا، مرگ‌ومیر و واکسیناسیون کرونا در ایران تا امروز جمعه شانزدهم دی ماه اعلام کرد: 


تا کنون ۶۵ میلیون و ۱۶۰ هزار و ۴۲۸ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۵۶۸ هزار و ۴۸۶ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۴۵۳ هزار و ۲۸۰ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۱۵۵ میلیون و ۱۸۲ هزار و ۱۹۴ دُز رسید.


از دیروز تا امروز ۱۶ دی ماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۷۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۴۱ نفر از آنها بستری شدند.


مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۶۱ هزار و ۷۰۱ نفر رسید.


متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۵ نفر از بیماران کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۷۰۴ نفر رسید.


خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۳۶ هزار و ۳۶۶ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.


۱۴۸ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.


تا کنون ۵۴ میلیون و ۸۱۰ هزار و ۸۴۶ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.


در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۶۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۳۸۲ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

وضعیت نقشه رنگ‌بندی کرونایی در کشور/کاهش شهرهای نارنجی و زرد
هم اکنون بخوانید


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + دوازده =

دکمه بازگشت به بالا