
![]()
به گزارش ایلنا، سردار “مهدی حاجیان” اظهار داشت: به دنبال ایجاد ، نوسانات غیر معمول در بازار ارز و سکه پلیس، با راه اندازی قرارگاه عملیاتی ویژه مبارزه با اخلالگران بازار ارز،سکه و طلا را در دستورکار خود قرار داده است.
وی ادامه داد: از اول آذرماه با اجرای تعداد ۲۴ طرح ۲۴۱ نفر از سوداگران اصلی بازار ارز،سکه و طلا دستگیر و ۷۲ پرونده قضایی در این خصوص تشکیل شده است .
سردار حاجیان عنوان کرد: از متهمین دستگیر شده تعداد ۶/۲۶۰/۰۰۰ واحد انواع ارز غیرمجاز کشف شده است و پلیس ضمن برخورد قاطع با عوامل معاملات فردایی سکه،طلا و ارز با شناسایی ۹۲ کانال فضای مجازی فعال در این زمینه و تشکیل ۱۶ پرونده قضایی ۴۱ نفر از عوامل اصلی مخل امنیت بازار در این عرصه را بازداشت کرده است.
سخنگوی فراجا همچنین خاطر نشان کرد: پلیس به همراه نهادهای ذیربط نظارت مداوم بر حوزه بازار ارز ،سکه و طلا نظارت کامل داشته و به صورت روزانه از اماکن و صرافی ها و واحدهای فعال در این حوزه بازدید و بازرسی می کند.
به گزارش پایگاه خبری پلیس، سردار حاجیان در خاتمه ضمن تشکر از همکاری های مردم در خصوص ارسال اطلاعات مربوط به اخلالگران بازار ارز،سکه و طلا به پلیس گفت: پلیس با اشراف کامل تحرکات و فعالیت سودجویان حوزه اقتصاد را تحت کنترل خود دارد و با افرادی که به هر نحوی در معیشت مردم ایجاد اخلال کنند قاطعانه برخورد قانونی خواهد کرد.
انتهای پیام/