برف‌روبی و بازگشایی معابر توسط ۱۰ هزار نیروی خدمات شهری

برف‌روبی و بازگشایی معابر توسط ۱۰ هزار نیروی خدمات شهری


به گزارش ایلنا، حسین نظری در جمع خبرنگاران با بیان اینکه بارش برف منجر به ترافیک می‌شود، اظهار کرد: دیروز شاهد بارش برف خوبی در سطح شهر خصوصا در شمال شرق تهران بودیم؛ به طور طبیعی در زمان بارندگی شاهد افزایش ترافیک هستیم و شدت بارش در غروب منجر به ترافیک شامگاهی شد، از طرفی هم اجرای مراسماتی به مناسبت شهادت حضرت فاطمه (س) بر عوامل تشدید ترافیک افزود.


معاون شهردار تهران تاکید کرد: ۱۰ هزار نیروی شهرداری اماکن اصلی را برف روبی کردند و همکاران تا ۱۲ شب با نمک پاشی کار بازگشایی معابر را انجام دادند.


وی با بیان اینکه باید فضای مشارکت های مردمی ایجاد شود، خاطرنشان کرد: نمی گوییم مشکلی وجود ندارد اما این فرهنگ باید ایجاد شود شهروندان در زمان برف از تردد غیرضروری خودداری کنند و در مجموع در این زمینه نیاز به فرهنگ‌سازی داریم.


انتهای پیام/

نهادها و دستگاه‌های مسئول موظفند زمینه اشتغال نخبگان را فراهم کنند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

دکمه بازگشت به بالا