دستیابی به بازارهای جهانی هدف صنعت لوازم خانگی کشور

دستیابی به بازارهای جهانی هدف صنعت لوازم خانگی کشور


به گزارش ایلنا؛ فاطمی امین وزیر صمت در حاشیه بیست و دومین نمایشگاه بین المللی لوازم خانگی در جمع خبرنگاران، با اشاره به بلوغ صنعت لوازم خانگی کشور گفت: زمان آن رسیده که در کیفیت و قیمت به رقابت با سایر لوازم خانگی کشورها بپردازیم. درحال حاضر حدود ۶۰۰ شرکت در حوزه لوازم خانگی در کشور فعال هستند که از این تعداد تولیدات ۲۰ شرکت از قابلیتهای صادراتی برخوردار هستند و  درحال مذاکره به منظور صادرات محصولاتشان به کشورهای روسیه، عمان و افریقا هستند.


وی همچنین به سه اولیت جدی وزارت صمت در رابطه با لوازم خانگی اشاره کرد و گفت: تاکید بر ساخت داخل به منظور کاهش ارزبری، افزایش کیفیت لوازم خانگی و تکیه بر استفاده از فناوری و نوآوری جدید از این اولویتها بود.


وزیر صمت در ادامه به بازدید از غرفه‌ها و گفتگو با تولید کنندگان پرداخت؛  تسهیلات و خدمات بانکی، کمبود سرمایه در گردش که مانند خون در رگ‌های تولید است و تسهیل واردات مواد اولیه از چالشهای اصلی عنوان شده این صنعت توسط تولیدکنندگان بود


 


انتهای پیام/

پشت پرده سود ۵۹۶ هزار میلیارد تومانی دلالان از ارز ۴۲۰۰ تومانی+فیلم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 2 =

دکمه بازگشت به بالا