مسابقات قرآن کریم و نمایشگاه کتاب دو رویداد مهم بین‌المللی که مردم مالزی و ایران را به هم نزدیک می‌کند

مسابقات قرآن کریم و نمایشگاه کتاب دو رویداد مهم بین‌المللی که مردم مالزی و ایران را به هم نزدیک می‌کند


به گزارش خبرنگار ایلنا، خیری عمر (سفیر مالزی در ایران) با اشاره به آنکه مردم مالزی ایران را کاملا می‌شناسند، گفت: ایران یک کشور مهم مسلمان است و برگزاری رویداد مسابقات قرآن کریم در معرفی ایران نزد مردم مالزی نقش پررنگی ایفا کرده.


با وجود آنکه او از مسابقات  قرآن کریم و نمایشگاه بین المللی کتاب به عنوان دو رویداد مهم بین المللی یاد کرد که از نظر فرهنگی سبب نزدیکی دو کشور می‌شوند، اما از تعداد کتاب‌های نویسندگان ایرانی و مالزیایی که ترجمه شده‌اند، اظهار بی‌اطلاعی کرد. 


خیری عمر در پاسخ به این سوال که شناخت مردم مالزی نسبت به ایران چگونه است و آیا دوست دارند به ایران سفر کنند، گفت: مالزیایی‌هایی داریم که به ایران سفر می‌کنند و امیدوارم که مالزیایی‌های بیشتری به ایران سفر کنند. 


او درخصوص روش‌هایی آشنایی مالزیایی‌ها با ایران و اینکه آیا این شناخت از طریق اخبار و رسانه‌ها صورت می‌گیرد یا روش‌های دیگری برای معرفی ایران در مالزی وجود دارد، گفت:  یک جامعه بزرگ ایرانی در مالزی داریم. از دانشجویان ایرانی گرفته تا ایرانیانی که خارج از کشور و در مالزی زندگی می‌کنند. ایرانی‌های زیادی در مالزی سکونت دارند. بخشی از شناخت مالزیایی‌ها نسبت به ایران از طریق این گروه انجام می‌شود.


انتهای پیام/

چاپ چهارم «صدور انقلاب اسلامی؛ فرصت‌ها و چالش ها»
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − نه =

دکمه بازگشت به بالا