دستگیری دلالان معاملات فردایی و طلای آبشده در تهران

دستگیری دلالان معاملات فردایی و طلای آبشده در تهران


به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار «غلامرضا رضائیان» در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: با توجه به نوسانات ارزی و به منظور مقابله با جهش قیمت ارز، تشدید مقابله با اخلالگران بازار طلا، سکه و ارز، از طریق اجرای طرح‌های مقابله هدفمند با دلالان و فروشندگان غیرمجاز ارز و گردانندگان کانال‌های غیر مجاز قیمت دهی به صورت مستمر در دستور کار پلیس امنیت اقتصادی قرار داد.


وی افزود: در این راستا کارآگاهان قرارگاه عملیاتی مقابله با اخلالگران بازار ارز مستقر در تهران بزرگ با تلاش‌های شبانه روزی و کار جهادی و انجام اقدامات پلیسی پاتوق و مخفیگاه فعالیت معامله گران فردایی را شناسایی و پس از اطمینان از حضور دلالان در مخفیگاه خود، در یک عملیات هماهنگ و منسجم ۱۶ نفر از اخلالگران بازار طلا را دستگیر کردند.


فرمانده قرارگاه عملیاتی مقابله با اخلالگران بازار طلا، سکه و ارز با اشاره به اینکه حجم معاملات این افراد به صورت صوری بیش از ۵ تن در روز بوده که باعث ایجاد تقاضای کاذب در بازار می‌شد، گفت: پس از تشکیل پرونده، متهمان برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شدند.


در خاتمه سردار رضائیان از هموطنان خواست در صورت مشاهده هرگونه فعالیت مشکوک اقتصادی موضوع را از طریق سامانه فوریتی پلیس ۱۱۰ اعلام کنند تا پلیس امنیت اقتصادی با مقابله فوری با اخلالگران اقتصادی شرایط را برای فعالیت‌های سازنده و زیربنایی در راستای حمایت از معیشت مردم عزیز کشورمان فراهم کند.


انتهای پیام/

ایجاد مانع در صنعت سی ان جی؛ زمینه‌ساز واردات بنزین
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + بیست =

دکمه بازگشت به بالا