آغاز مسابقات دانش آموزی «لوپتو» در پلتفرم شاد

آغاز مسابقات دانش آموزی «لوپتو» در پلتفرم شاد


به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی پروژه، طی تفاهمی میان سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی وزارت آموزش و پرورش، سازمان سینمایی سوره و حوزه هنری کودک و نوجوان در راستای تقویت جریان تولید و توزیع سینمای کودک و نوجوان، صفحه ویژه انیمیشن «لوپتو» در پلتفرم شاد، در قالب رویداد فرهنگی «فیلم‌بازی» با طراحی ۴ مسابقه دانش‌آموزی راه‌اندازی شد.


صفحه انیمیشن سینمایی «لوپتو» در پلتفرم شاد با برگزاری رویداد بزرگ «فیلم‌بازی» و طراحی ۴ بازی با موضوع‌های دنیای اسباب‌بازی، دوبلورشو، سین جیم و عروسک من برای دانش‌آموزان قصد دارد تا شعار «شادی ساختنی است» را محقق کند. این اتفاق از هم اکنون تا پایان نمایش «لوپتو» در سینماهای سراسر کشور ادامه دارد.


انیمیشن «لوپتو» نخستین محصول مرکز انیمیشن سوره، به کارگردانی عباس عسکری و تهیه‌کنندگی محمدحسین صادقی و احسان کاوه در استودیوی فراسوی ابعاد توسط هنرمندان جوان کرمانی تولید شده است. این انیمیشن توسط دفتر پخش بهمن سبز به نمایش درآمده و در یک ماه اخیر صدرنشین گیشه سینماهای ایران بوده است.


انتهای پیام/

ورود سامانه بارشی و بارش باران در ۵ استان
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 16 =

دکمه بازگشت به بالا