عصر طلایی روابط چین و انگلیس پایان یافته است

عصر طلایی روابط چین و انگلیس پایان یافته است


به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری فرانسه، «ریشی سوناک»، نخست وزیر انگلیس هشدار داد که چین یک چالش سیستمی علیه ارزش‌ها و منافع کشور است.


سوناک گفت: «دوران طلایی روابط چین و انگلیس در دوران دیوید کامرون، نخست‌وزیر سابق و تصور ساده‌لوحانه که تجارت به طور خودکار به اصلاحات سیاسی و اجتماعی منجر می‌شود، به پایان رسیده است».


وی افزود: «بریتانیا باید رویکرد خود را در قبال چین توسعه دهد، می‌دانیم که چین چالشی سیستماتیک علیه ارزش‌ها و منافع‌مان ایجاد می‌کند، چالشی که با حرکت به سمت استبداد بیشتر خطرناکتر می‌شود».


سوناک تاکید کرد: «ما به سادگی نمی‌توانیم اهمیت چین در امور جهانی برای ثبات اقتصادی جهانی یا مسائلی مانند تغییرات آب و هوایی را نادیده بگیریم. ایالات متحده، کانادا، استرالیا، ژاپن و بسیاری از کشورهای دیگر نیز این موضوع را درک می کنند».


وی افزود: «بنابراین ما با این رقابتی که در حال تشدید است از جمله از طریق دیپلماسی و تماس برخورد خواهیم کرد».


 


 


 


انتهای پیام/

درهای اروپا و آمریکا روی قالی دستباف بسته است/ رکود ۸۰ درصدی بازار و صادرات/ مجوز شرکت در نمایشگاه‌ آلمان را‌ ندادند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا