کشف محموله سنگین مهمات جنگی در مرز مریوان

کشف محموله سنگین مهمات جنگی در مرز مریوان


به گزارش ایلنا از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ “فرهاد رضائی” در تشریح این خبر اظهار داشت: در پی کسب اخبار واصله مبنی بر احتمال ورود سلاح و مهمات قاچاق به داخل کشور، موضوع با حساسیت ویژه در دستور کار مرزبانان قرار گرفت.


 وی افزود: مرزداران پس از ساعت ها کمین و استفاده از تجهیزات اپتیکی، با تعدادی متجاوز حامل بار قاچاق روبه رو که در یک عملیات منسجم و دقیق موفق به کشف محموله قاچاق از آنها شدند.


فرمانده هنگ مرزی مریوان با اشاره به توقیف یک دستگاه خودروی سواری و دستگیری دو نفر قاچاقچی در این رابطه، تصریح کرد: مرزبانان در پاک سازی محل و بررسی بار قاچاقچیان، ۶ هزار و ۳۰۰ عدد فشنگ جنگی را کشف کردند.


وی به اشراف مرزبانان و رصد نوار مرزی به طور شبانه روزی اشاره کرد و اظهار داشت: به منظور برخورد قاطع با هرگونه تجاوز مرزی، تردد غیر مجاز و قاچاق کالا، اقدامات گسترده‌ای در سطح نوار مرزی هنگ مریوان انجام گرفته و مأموران با بهره‌گیری از تجهیزات فنی و گشت‌های روزانه مانع هرگونه تحرک قاچاقچیان خواهند شد.


انتهای پیام/

تشییع کم‌سابقه شهدای اقتدار؛ تهران یکصدا در بدرقه قهرمانان ملی
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 − 8 =

دکمه بازگشت به بالا