ارسال ۱۷۳۶ اثر به جشنواره بین المللی کارتون و کاریکاتور جام جهانی فوتبال

ارسال ۱۷۳۶ اثر به جشنواره بین المللی کارتون و کاریکاتور جام جهانی فوتبال


به گزارش ایلنا، نشست خبری مسابقه بین المللی کارتون و کاریکاتور جام جهانی فوتبال در سازمان منطقه آزاد کیش برگزار شد.

شجاعی طباطبایی دبیر جشنواره بین المللی کارتون و کاریکاتور جام جهانی فوتبال در نشست خبری این جشنواره در سازمان منطقه آزاد کیش٫ گفت: فراخوان این جشنواره در سایتهای خارجی دنیا و ایران کارتون منتشر و آثار در شهریور ماه سال جاری در سایت ایران کارتون دریافت شد.


وی ادامه داد: به طور کلی کارتون آثاری است که به صورت موضوعی بوده و کاریکاتور به طراحی اغراق امیز از چهره گفته می شود.


دبیر جشنواره بین المللی کارتون و کاریکاتور جام جهانی فوتبال با اشاره به دلیل انتخاب موضوع فوتبال گفت: دلیل آن تاکید نقش پررنگ ایران در صلح و دوستی در دنیا است.


طباطبایی ادامه داد: حدود یک هزار ۷۳۶ اثر از ۷۲ کشور در این مسابقه شرکت داده شده اند که بیش ۶۰۰ اثر آن آثار هنرمندان ایرانی است و به ترتیب کشورهای ترکیه، برزیل، چین بیشترین آثار ارسالی به این مسابقات داشته اند و بین آثار ۱۵۰ اثر منتخب شده و جوایز ویژه ای به برندگان تعلق خواهد گرفت.


وی اظها کرد: در نظر داریم که از بین تمامی آثار ارسال شده یک کتاب الکترونیکی تهیه و عرضه کنیم.


 


انتهای پیام/

امداد هوایی، شرایط نیاز به آمبولانس خصوصی غرب و شرق تهران
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 6 =

دکمه بازگشت به بالا