ایران دخالتی در جنگ روسیه و اوکراین ندارد

ایران دخالتی در جنگ روسیه و اوکراین ندارد


به گزارش ایلنا، سردار ابوالفضل شکارچی معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح و سخنگوی ارشد نیروهای مسلح امروز (شنبه) در حاشیه همایش «حماسه زنان لرده دشتستان» در بوشهر در جمع خبرنگاران گفت: جمهوری اسلامی ایران هیچ دخالتی در جنگ اوکراین ندارد و ادعا‌های استکبار جهانی در این زمینه تهمتی بیش نیست.


وی افزود: رژیم حاکم در اوکراین، جدا از بحث مردم این کشور به‌طور کامل وابسته به صهیونیست‌ها و آمریکایی‌ها است و با تزریق فکری آن‌ها، نطقی می‌کنند و ما بیشتر این ادعا‌ها را به‌صورت نطق می‌بینیم.


سخنگوی ارشد نیروهای مسلح اظهار کرد: آن‌ها نظام جمهوری اسلامی و کشور ایران را آزموده‌اند؛ این حرف‌ها و اتهام‌هایی که رؤسای جمهور آمریکا و اوکراین به ایران نسبت می‌دهند، به‌طور کامل دروغ و تهمت است.


وی ادامه داد: مبادلاتی که ایران با روسیه دارد، مربوط به سال‌ها قبل از جنگ روسیه با اوکراین است. ایران دخالتی در جنگ بین این دو کشور ندارد و هر اتفاقی که می‌افتد، مربوط به خودشان است. استکبار جهانی عامل شروع جنگ اوکراین است و انواع و اقسام سلاح و تجهیزات نظامی را در اختیار ارتش این کشور می‌گذارد؛ اما ایران را متهم به دخالت در این جنگ می‌کند.


معاون فرهنگی و تبلیغات دفاعی ستاد کل نیرو‌های مسلح همچنین درباره ادعای رئیس‌جمهور آمریکا درباره آزادی ایران گفت: رئیس‌جمهور آمریکا دچار آلزایمر و ناتوانی است و ما این گفته‌ او را که بیشتر شبیه شوخی است، جدی نمی‌گیریم. جمهوری اسلامی امروز بسیار قوی، منسجم و مقتدر‌تر از آن است که در مقابل تهدید دشمن بخواهد موضعی داشته باشد.

چرا مصوبه مستثنی کردن شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی از قلمرو نظارت دیوان عدالت مغایر قانون است؟
هم اکنون بخوانید


سردار شکارچی عنوان کرد: آمادگی نیرو‌های مسلح ایران اسلامی امروز بسیار بالاست و آمریکایی‌ها، رژیم صهیونیستی و اروپایی‌ها قدرت ایران اسلامی را درک کرده و آزموده‌اند.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × سه =

دکمه بازگشت به بالا