کونده آماده حضور در ال‌کلاسیکو شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم و به نقل از نشریه اسپورت، ژول کونده مدافع تیم فوتبال بارسلونا امروز (پنجشنبه) در تمرینات گروهی شاگردان ژاوی هرناندس شرکت کرد. این خبر خوبی برای هواداران تیم کاتالان بود که شب گذشته شاهد تساوی خانگی تیم محبوب‌شان برابر اینتر بودند، تساوی که به احتمال بسیار زیاد منجر به ناکامی دوباره بارسا در صعود به مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا خواهد شد.

بارسلونا یکشنبه هفته آینده در اولین ال‌کلاسیکوی فصل از ساعت ۱۷:۴۵ به وقت تهران میهمان رئال مادرید خواهد بود و کونده می‌تواند این تیم را در سفر به پایتخت همراهی کند.

غیبت کونده یکی از دلایلی اصلی مشکلات بارسلونا در فاز دفاعی بوده است که شب گذشته نیز در بازی برابر اینتر بسیار مشهود بود. ستاره سابق سویا در دور قبلی بازی‌های ملی و در اردوی تیم ملی فرانسه در اواخر ماه سپتامبر دچار مصدومیت شد. بعد از او رونالد آرائوخو دیگر مدافع بارسلونا هم در اردوی تیم ملی اروگوئه به ویروس فیفا مبتلا شد و از همراهی کاتالان‌ها در بازی حساس برابر اینتر بازماند.

پس از این دو نفر، آندریاس کریستنسن هم به مصدومان خط دفاعی بارسلونا اضافه شد. او در بازی رفت بارسلونا برابر اینتر در خانه تیم ایتالیایی آسیب دید. برخلاف کونده، آرائوخو و کریستنسن شانس بازی در ال‌کلاسیکو را ندارند.

 

انتهای پیام/

بابایی کارنامی رییس هیات تحقیق و تفحض از شستا شد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 2 =

دکمه بازگشت به بالا