روند آزادی افرادی که در حوادث اخیر جرمی متوجه آن‌ها نیست، به صورت روزانه در جریان است/ آنها که آزاد نشده‌اند، مشکوک هستند

عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس از آزاد شدن تعداد زیادی از بازداشت شدگان حوادث اخیر خبر داد.


حسن نوروزی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درخصوص «وضعیت بازداشت شدگان ناآرامی‌های اخیر و لزوم تسریع در تعیین تکلیف آن‌ها با توجه به احتمال افزایش جمعیت بازداشتی‌ها و کمبود فضا برای نگهداری از آن‌ها»، گفت: براساس خبرهایی که دریافت کردم خیلی از بازداشت‌شدگان حوادث اخیر آزاد شده‌اند و روند آزاد شدن افراد و کسانی که در حوادث جرمی متوجه آن‌ها نیست، به صورت روزانه در جریان است.


وی ادامه داد: اگر آزاد نشده‌اند مشکوک هستند که جزو افراد مسلح و سرگروه‌ها و تحریک‌کنندگان هستند یا خیر.


نوروزی یادآور شد: روند آزاد شدن افراد از همان روزهای ابتدایی آغاز تجمع‌های اعتراضی در جریان است و حتی خیلی از افراد در شب همان روزی که بازداشت شدند، آزاد شده‌اند.


انتهای پیام/

همسان‌سازی حقوق اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی وزارت علوم با وزارت بهداشت
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − هشت =

دکمه بازگشت به بالا