۳۰ استان مرگ و میر ۰ و ۱ داشته اند/ شناسایی ۶۴۴ بیمار جدید کووید۱۹ در کشور

در شبانه روز گذشته ۲۰ استان کشور بدون مرگ و میر کووید۱۹ بوده اند. همچنین ۱۰ استان، فقط، یک مورد مرگ و میر بیماران کووید۱۹ داشته اند.


به گزارش ایلنا از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۶۵ میلیون و ۶۰ هزار و ۱۱۷ نفر دُز اول، ۵۸ میلیون و ۴۵۴ هزار و ۱۲۹ نفر دُز دوم و ۳۱ میلیون و ۱۱۸ هزار و ۳۱۸ نفر، دُز سوم و بالاتر واکسن کرونا را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۴ میلیون و ۶۳۲ هزار و ۵۶۴ دُز رسید. 


در شبانه روز گذشته ۵ هزار و ۴۸۶ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شده است. 


از دیروز تا امروز ۲۵ شهریورماه ۱۴۰۱ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۶۴۴ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی و ۱۲۴ نفر از آن‌ها بستری شدند. 


مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۷ میلیون و ۵۴۲ هزار و ۲۳۰ نفر رسید. 


متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در کشور جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری، به ۱۴۴ هزار و ۲۷۳ نفر رسید. 


در شبانه روز گذشته ۲۰ استان کشور بدون مرگ و میر کووید۱۹ بوده اند. همچنین ۱۰ استان، فقط، یک مورد مرگ و میر بیماران کووید۱۹ داشته اند. 


خوشبختانه تا کنون ۷ میلیون ۳۱۹ هزار و ۵۶۱ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. 


۳۴۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. 

بازدید معاون اقتصادی وزیر کشور از واحدهای صنعتی تهران
هم اکنون بخوانید


تا کنون ۵۳ میلیون و ۹۷۷ هزار و ۱۹۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است. 


در حال حاضر ۰ شهرستان در وضعیت قرمز، ۳۵ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۳۴۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۷۱ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.


 


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − یک =

دکمه بازگشت به بالا