انتقاد سناتور آمریکایی از عدم اعمال «تحریم‌های بازدارنده» علیه ایران

یک سناتور جمهوری‌خواه آمریکا با تکرار برخی ادعاهای اثبات‌نشده، ایران را مسئول حملات مکرر سایبری ایران به آلبانی اعلام کرد و عامل این حملات را عدم اعمال تحریم‌های بازدارنده توسط واشنگتن خواند.


به گزارش ایلنا، «جونی ارنست» سناتور جمهوری‌خواه آمریکا با تکرار برخی ادعاهای اثبات‌نشده، ایران را مسئول حملات مکرر سایبری ایران به آلبانی اعلام کرد و عامل این حملات را عدم اعمال تحریم‌های بازدارنده توسط واشنگتن خواند.


وی گفت که حملات مکرر سایبری ایران به آلبانی به عنوان متحد واشنگتن و عضو ناتو را محکوم می‌کنیم.


ارنست افزود: «عدم اعمال تحریم‌های بازدارنده توسط دولت آمریکا بر ایران به ادامه حملات این کشور علیه شرکا و متحدان ما انجامیده است».


وزارت کشور آلبانی شنبه گذشته طی بیانیه‌ای مدعی شد که این کشور بار دیگر هدف حمله سایبری قرار گرفته است.


در این بیانیه بدون اشاره به هیچ سند و مدرکی، ادعا شده است که هکرهای وابسته به ایران عامل این حمله سایبری هستند. 


وزارت کشور آلبانی در ادامه ادعاهای خود افزود: «این حمله از سوی همان منبعی صورت گرفته است که به تازگی منجر به قطع روابط دیپلماتیک این کشور با ایران شده و این بار سیستم مخابره پلیس آلبانی را مورد هدف قرار داده است».


 


انتهای پیام/

روحانی: با پمپاژ دروغ هیچ کاری درست نمی شود
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + 4 =

دکمه بازگشت به بالا