توضیح پلیس درباره برخورد با موتورسوارانی که بار نامتعارف حمل می‌کنند/خط کشی معابر استاندارد نیست

رییس پلیس راهور تهران بزرگ درباره برخورد با موتورسیکلت هایی که بار نامتعارف حمل می کنند، توضیح داد.


«سردار محمد حسین حمیدی» رییس پلیس راهور تهران بزرگ در گفت و گو خبرنگار ایلنا درباره وانت بارهایی که در سطح شبکه معابر با سد معبر مانع تردد سایر خودروها می‌شوند، گفت: میزان توقیف این خودروها بازدارندگی لازم را نداشت با هماهنگی با مرجع قضایی توانستیم توقیف یک ماهه را برای این خودروها عملیاتی کنیم.


وی ادامه داد: با این اقدامات ما می‌توانیم با افرادی که در حاشیه بزرگراه‌ها و خیابان‌ها اقدام به سد معبر می‌کنند برخورد کنیم. این طرح از ۲۰ روز گذشته در حال اجراست تا در روزهای پیک ترافیک در روزهای آینده با مشکل مواجه نشویم.


رییس پلیس راهور تهران بزرگ با بیان اینکه در مواقعی که با پیک ترافیک مواجه هستیم و پلیس اقدام به محدودیت‌های تردد می‌کند، فرمان پلیس مقدم است، گفت: ما دوربین‌ها در حال رصد معابر هستیم و می‌بینیم که خودروها پشت سرهم هستند اما ضمن اینکه پشت سر هم هستند بین خطوط هم نیستند چراکه خط کشی معابر مشکل دارد.


سردار حمیدی با بیان اینکه خط کشی معابر شهری استاندارد نیست، تصریح کرد: در حوزه معاونت حمل و نقل شهری نیز این موضوع را قبول داشته و پذیرفته‌اند که خط کشی‌های معابر استاندارد نیست اما برای اصلاح و نگهداشت آن نیاز به هزینه است.


رییس پلیس تهران بزرگ همچنین درباره ساماندهی وانت بارهایی که در نقاط مرکزی شهر اقدام به باربری می‌کنند، گفت: وقتی متولی بار را از شهرداری سلب می‌کنیم و به یک صنف می‌دهیم بنابراین تصمیم گیری‌ها دچار اختلال می‌شود و این عقب افتادگی‌ها متاسفانه وجود دارد.

طبق درخواست حراست دانشگاه تهران ممنوع‌التدریس شدم/ پاسخی درباره چرایی این ممنوعیت نداده‌اند
هم اکنون بخوانید


وی ادامه داد: ما اول باید متولی را براساس قانون اصلاح کنیم قانون هم متولی این کار را اعلام کرده است و باید براساس قانون پیش برویم.


رییس پلیس راهور تهران بزرگ همچنین درباره برخورد با موتورسیکلت‌هایی که اقدام به حمل بار نامتعارف می‌کنند، خاطرنشان کرد: ما فعلا در حوزه برخوردی و اقدامات سلبی همین دو طرح توقیف‌های ساعتی و موتوریار را داریم و باتوجه به اینکه ممکن است معیشت مردم و افرادی که از این طریق روزی به دست می‌آورند دچار مشکل شود تا زمانی که به کسی آسیبی وارد نشود احتیاط می‌کنیم. اما در صورت بروز تخلف حتما براساس قانون برخورد می‌کنیم.


سردار حمیدی درباره معاینه فنی خودروها گفت: جریمه خودروها براساس معاینه به این صورت است که ۴ سال بعد از تولید خودرو اگر معاینه فنی تمدید نشود خودرو جریمه خواهد شد اما پیش از این زمان خودروها به صورت سیستمی و از طریق سامانه‌ها جریمه نخواهند شد.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا