۲۱۶ خلافکار در جنوب تهران بازداشت شدند

فرمانده انتظامی شهرستان ری از دستگیری ۲۱۶ متهم و انهدام هشت باند خلافکار در جنوب تهران خبر داد.


به گزارش ایلنا، سرهنگ دوستعلی جلیلیان در پانزدهمین مرحله از اجرای طرح رعد فرماندهی انتظامی شهرستان ری گفت: در این طرح ۲۱۶ متهم دستگیر شدند، همچنین هشت باند سازمان‌یافته منهدم شد. از میان دستگیر شدگان ۱۵۷ نفر سارق بودند.


وی با بیان اینکه ۱۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت مسروقه به همراه ۱۷۰ پرونده سرقت و چهار قبضه سلاح گرم از متهمان کشف شد، گفت:‌ ارزش این اموال به بیش از ۱۶۱ میلیارد ریال می‌رسد.


فرمانده انتظامی ویژه شهرستان ری ادامه داد: در این مرحله از طرح رعد، ۹۰ کیلوگرم انواع موادمخدر کشف شده و ۴۸ قاچاقچی و خرده فروش مواد مخدر نیز دستگیر شدند. همچنین ۳۱ معتاد متجاهر از سطح معابر جمع‌آوری شده و برای درمان به مراکز ترک اعتیاد منتقل شدند. مقادیر قابل توجهی کالای قاچاق با ارزش حدود ۱۵۱ میلیارد ریال نیز از قاچاقچیان کالا کشف و ۲۱ دستگاه خودرو و موتور سیکلت متخلف از متهمان مرتبط با قاچاق نیز توقیف شد.


انتهای پیام/

اریک چوپوموتینگ؛ آماده‌ترین نسخه در اختیار کامرون
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + 10 =

دکمه بازگشت به بالا