انحصار تولید را دستگاه قطع‌کننده همزمان شکست

به گزارش خبرنگار خبرگزاری برنا؛ زری نصرتی عضو هیات مدیره شرکت پارس سایان الکترونیک توس با اشاره به قابلیت‌های این دستگاه ایران‌ساخت گفت: قطع کننده همزمان دارای قابلیت‌های زیادی است که می‌تواند کمک کند تا در زمان ایجاد مشکل در خطوط انتقال، هدررفت کاهش یابد. مهم ترین استفاده قطع کننده همزمان در خطوط انتقال گاز و نفت است و به همین علت می توان در این عرصه فعالیت خوبی در منطقه داشت.

قطع و وصل جریان در آمپرهای ۵۰ ،۱۰۰ و ۲۰۰ آمپر و ولتاژ۲۵۰ ولت، حذف نویز کلید زنی و طول عمر بالا به دلیل استفاده از سوئیچ الکترونیکی، امکان برنامه ریزی پنج بازه تاریخی مجزا و هر تاریخ چهار بازه زمانی مختلف، سنکرون اتوماتیک در صورت قطع برق و باطری به هر دلیل، داشتن نشانگر وضعیت باطری بر روی صفحه نمایش و سنکرون مداوم با استفاده از gps از جمله قابلیت‌های دستگاه ایران‌ساخت است.

 

 وصل نگه داشتن ترانس در حالت بدون اینتراپت

همچنین دستگاه قطع کننده همزمان، قادر به تحمل قدرت جریان لحظه‌ای تا چهار برابر جریان نامی است و قابلیت کارکرد با باطری خارجی را نیز دارد. از سوی دیگر آنتن GPS خارجی دارای مگنت و کابل ۵ متری نیز برای استفاده بهتر کاربران در آن تعبیه شده است. وصل نگه داشتن ترانس در حالت بدون اینتراپت از قابلیت‌های دیگر دستگاه است.

دستگاه قطع کننده همزمان پیش از این فقط توسط شرکت‌های آمریکایی ساخته می شد که با تولید آن در داخل توانستیم انحصار آن را شکسته و با قیمت یک پنجم نمونه خارجی آن را به بازار عرضه کنیم که کمک بزرگی در صرفه جویی ارزی در کشور بود.

کره‌شمالی ابزار چین برای تقابل با آمریکا است/ واشنگتن ضربه زدن جدی به هژمونی پکن را دنبال می‌کند
هم اکنون بخوانید

 

 کاربرد دستگاه قطع کننده همزمان

این مدیر حوزه دانش‌بنیان افزود: تولید دستگاه قطع کننده همزمان سبب شده تا حدود ۱۵ فرصت شغلی در کشور به صورت مستقیم ایجاد شود که در مرحله بعد به دنبال صادرات این دستگاه به کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه هستیم که علاوه بر ارزآوری می تواند، فرصت های شغلی بیشتری در کشور ایجاد کند.

انتهای پیام/

آیا این خبر مفید بود؟

نتیجه بر اساس ۰ رای موافق و ۰ رای مخالف

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − سه =

دکمه بازگشت به بالا