ترزیچ: بی‌صبرانه منتظر بازگشت هالند و گوندوگان هستیم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ادین ترزیچ سرمربی تیم فوتبال بوروسیا دورتموند از اینکه تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان با منچسترسیتی همگروه شده، خوشحال است.

نایب قهرمان فصل گذشته بوندس‌لیگا، در گروه G با قهرمان فصل گذشته لیگ برتر انگلیس، سویا و کپنهاگن دانمارک همگروه شده است و این به معنای بازگشت ارلینگ هالند مهاجم نروژی من‌سیتی به خانه تیمی است که تابستان امسال آن را ترک کرد.

ادین ترزیچ سرمربی دورتموند در این خصوص گفت: ما بی‌صبرانه منتظر آغاز بازی‌های این گروه هستیم اگرچه بدون شک آسان‌ترین قرعه نصیب‌مان نشده است. در گذشته‌ای نه چندان دور برابر من‌سیتی و سویا بازی کرده‌ایم، بازی‌های خوبی هم مقابل‌شان انجام دادیم و نتیجه بازی‌های‌مان نزدیک بود. در مورد کپنهاگن هم باید بگویم که آنها قهرمان دانمارک هستند، پس باید انتظار یک چالش جدی را داشته باشیم.

ترزیچ افزود: در این گروه‌مان فرصت تجدید دیدار با بازیکنان سابق‌مان مانند هالند، ایلکای گوندوگان و توماس دلانی (مدافع دانمارکی سویا) را خواهیم داشت. به همین دلیل بی‌صبرانه منتظر شروع بازی‌ها هستیم.

 

انتهای پیام/

زمین تمرین و هتل تیم ملی ایران در جام جهانی 2022 انتخاب شد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − هفت =

دکمه بازگشت به بالا