تاکید امیرعبداللهیان بر ضرورت کنار گذاشتن زیاده‌خواهی‌از سوی طرف آمریکایی در مسیر حصول توافق

وزیر امور خارجه در گفت‌وگو با همتای قطری، ضرورت کنار گذاشتن زیاده‌خواهی‌از سوی طرف آمریکایی و لزوم واقع‌بینی در مسیر دستیابی به راه حل و حصول توافق را مورد تاکید قرار داد.


به گزارش ایلنا، حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر آخرین تحولات مربوط به گفت‌وگوها برای رفع تحریم‌ها را با همتای قطری خود مورد رایزنی و تبادل نظر قرار داد.


وزیر امور خارجه در این گفت‌وگوی تلفنی، بار دیگر اراده دولت جمهوری اسلامی ایران برای رسیدن به یک توافق خوب، قوی و پایدار را مورد اشاره قرار داد و ضرورت کنار گذاشتن زیاده‌خواهی‌از سوی طرف آمریکایی و لزوم واقع‌بینی در مسیر دستیابی به راه حل و حصول توافق را مورد تاکید قرار داد.


شیخ محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، معاون نخست‌وزیر و وزیر امور خارجه قطر نیز در این گفت‌وگوی تلفنی مواضع منطقی تهران را مورد توجه قرار داد.


انتهای پیام/

جزئیات جلسه امروز کمیسیون امنیت ملی درخصوص بررسی قرار داد ۲۵ ساله ایران و چین
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 − 1 =

دکمه بازگشت به بالا