تولید سالانه ۴۰ هزار تن انبه در ایران

به گزارش خبرگزاری برنا، ابراهیم سابکی عضو هیئت علمی موسسه تحقیات علوم باغبانی کشور با اشاره به تولید سالانه ۴۰ هزار تن انبه در ایران گفت: ۳۳۰۰ هکتار درختان بارده و ۹۰۰ هکتار درختان غیربارده انبه در کشور وجود دارد.

سابکی با اشاره به اینکه انبه از مهمترین میوه‌های گرمسیری دنیاست، اظهار داشت: خوشبختانه امکان کشت این درخت ارزشمند در جنوب شرق ایران مثل استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان به خوبی فراهم است و استان هرمزگان رتبه اول، جنوب استان سیستان و بلوچستان رتبه دوم و جنوب استان کرمان رتبه سوم را از حیث تولید انبه به خود اختصاص داده‌اند.

عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور درباره ویژگی‌های درخت انبه گفت: درخت انبه همیشه سبز و دارای عمر بسیار طولانی است و درختان بارده انبه بالای ۸۰ تا ۱۰۰ سال به خوبی عملکرد دارند.

سابکی درباره کشت انبه در کشور نیز گفت: در منطقه جنوب شرق ایران درختان انبه با قدمت افزون بر ۳۰۰ سال به چشم می‌خورند و بیش از ۷۰۰ سال کشت درختان انبه در مناطق جنوب شرق کشور رواج داشته و در حال حاضر بسیاری از باغداران کشور به کشت و کار این محصول مشغول هستند.

عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور افزود: سطح زیر کشت انبه در کشور طی سال‌های اخیر به سبب برخی محدودیت‌ها مثل کمبود منابع آبی ثابت بوده است و در حال حاضر بیشترین محدودیت برای توسعه کشت انبه در کشور کمبود منابع آبی است.

سابکی در پایان تصریح کرد: در دنیا بیش از ۱۰۰۰ رقم انبه وجود دارد و بیشتر ارقام انبه در کشور ما با منشا هند و پاکستان است، خوشبختانه کشور از ظرفیت بسیار خوبی در بحث رقم انبه برخوردار است و مشکل خاصی در رقم دیده نمی‌شود.

افزایش قیمت مواد غذایی؛ رسمی یا غیر رسمی؟
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × سه =

دکمه بازگشت به بالا