تکرار ادعاهای بی‌سند و مدرک علیه ایران، اعتبار سازمان ملل را خدشه‌دار می‌کند

معاون امور بین‌الملل قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر تاکید کرد: تکرار ادعاهای بی‌سند و مدرک علیه ایران، اعتبار سازمان ملل را خدشه‌دار می‌کند.


به گزارش ایلنا، کاظم غریب‌آبادی در واکنش به گزارش دبیرکل سازمان ملل از وضعیت حقوق بشر ایران، در  حساب کاربری خود در توییتر نوشت: نیم‌نگاهی به گزارش دبیرکل که کمتر از یک درصد از نظرات ایران در آن لحاظ شده، کافی است تا ادعای وی درخصوص اینکه این گزارش حاوی اطلاعات ارائه شده از سوی دولت ایران نیز است، رد شود.


وی ادامه داد: کپی و پیست کردن ادعاهای بی‌اساس و سرهم‌بندی شده توسط جاوید رحمان، گزارشگر به اصطلاح ویژه وضعیت حقوق‌بشر در ایران، اعتبار سازمان ملل را خدشه‌دار می‌کند.


دبیرکل سازمان ملل متحد در گزارش تازه‌ای درباره وضعیت حقوق بشر در ایران، ادعاهای متعددی را علیه ایران مطرح کرده است.


انتهای پیام/

در حال بررسی پیش‌نویس تفاهم ارائه‌شده توسط اتحادیه اروپا هستیم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − یک =

دکمه بازگشت به بالا