افزایش ۲۱ درصدی تولید برق در بزرگترین نیروگاه بادی ایران

مدیر دفتر بازار برق شرکت برق منطقه‌ای گیلان گفت: برق تولیدی نیروگاه بادی منجیل استان گیلان در اردیبهشت امسال نسبت به ماه قبل ۲۱ درصد افزایش یافت.


به‌ گزارش ایلنا از وزارت نیرو، “محسن بابازاده” در این رابطه افزود: در نیروگاه بادی منجیل گیلان به‌عنوان اولین و بزرگترین نیروگاه بادی ایران با ظرفیت نامی ۹۲٫۲ مگاوات، ۷ هزار و ۷۸۹ مگاوات ساعت انرژی برق در اردیبهشت ماه امسال تولید و تحویل شبکه سراسری شد.


وی افزود: مقایسه تولید انرژی برق در اردیبهشت ماه سال جاری نسبت به فروردین ماه نشان می‌دهد که تولید انرژی برق این نیروگاه نسبت به ماه قبل، ۲۱ درصد افزایش داشته است.


گفتنی است، نیروگاه بادی ۹۲٫۲ مگاواتی منجیل به عنوان اولین و بزرگترین نیروگاه بادی ایران از سال ۱۳۷۳ و با نصب یک توربین بادی با توان ۵۰۰ کیلووات، فعالیت خود را شروع کرد. این نیروگاه از چهار سایت مجزا به نام‌های، منجیل، هرزویل، رودبار و سیاهپوش تشکیل شده و توربین‌های نصب شده در این نیروگاه، ۳۰۰ ، ۵۰۰، ۵۵۰ و ۶۶۰ کیلوواتی است.


شایان ذکر است، عدم مصرف آب در تولید انرژی برق و عدم انتشار گازهای گلخانه‌ای در مراحل تولید برق و آلوده نکردن محیط زیست از محاسن عمده این نیروگاه است.


انتهای پیام/

تکذیب خبر کاهش ساعات کاری ادارات در استان تهران/ موضوع در مرحله بررسی کارشناسی است
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده − 7 =

دکمه بازگشت به بالا