گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ترکیه و آذربایجان/ احتمال اعزام نیروهای ویژه آمریکا به اوکراین/ وقوع زمین‌لرزه ۶ ریشتری در ژاپن

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ترکیه و آذربایجان، احتمال اعزام نیروهای ویژه آمریکا به اوکراین و وقوع زمین‌لرزه ۶ ریشتری در ژاپن از جمله مهم‌ترین اخبار جهان در ۱۲ ساعت گذشته است.


به گزارش ایلنا،  منابع خبری از وقوع آتش‌سوزی در مرکز بغداد خبر دادند.


– دفتر رسانه‌ای ریاست اقلیم کردستان برخی گزارش‌ها مبنی بر درخواست از شورای امنیت برای میانجی‌گری میان اربیل و بغداد را ساختگی خواند.


– زمین‌لرزه‌ای به قدرت شش درجه در مقیاس ریشتر، ساحل شرقی «هونشو»، جزیره اصلی ژاپن را به لرزه درآورد.


– روزنامه «وال استریت ژورنال» از بررسی طرح اعزام نیروهای ویژه آمریکا به اوکراین برای حفاظت از سفارت این کشور در کی‌یف خبر داد.


– نماینده وزیر خارجه فرانسه در امور اروپا گفت که عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا ممکن است به ۱۵ تا ۲۰ سال زمان نیاز داشته باشد.


– مذاکره‌کننده ارشد اوکراین اعلام کرد که کی‌یف با هرگونه امتیاز دادن به مسکو مخالف است.


– دبیرکل سازمان پیمان امنیت جمعی اعلام کرد که این سازمان به اندازه کافی قدرت دارد تا به تهدیدهای گسترش ناتو پاسخ دهد.


– وزرای خارجه ترکیه و آذربایجان طی تماسی تلفنی درباره روابط دوجانبه، تحولات مربوط به قفقاز جنوبی و اوکراین گفت‌وگو کردند.


 


انتهای پیام/

منچستریونایتد با فرار از شکست خانگی به نیمه نهایی جام حذفی رسید
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا