معرفی علی سرلک و احمد مرادپور به‌عنوان اعضای جدید شورای پروانه نمایش سینما

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در احکام جداگانه‌ای دو عضو جدید شورای پروانه نمایش آثار سینمایی را منصوب کرد.


به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بنا به پیشنهاد محمد خزاعی (رئیس سازمان سینمایی) با حکم محمدمهدی اسماعیلی (وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی)، حجت الاسلام والمسلمین علی سرلک و احمد مرادپور به جمع اعضای شورای پروانه نمایش سینمایی اضافه شدند.


این تغییر با توجه به حجم بالای فیلم‌های سینمایی و اهتمام سازمان سینمایی بر برپایی مستمر و متمرکز جلسات شورای پروانه نمایش صورت گرفته است.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین، از تلاش‌ها و زحمات حجت الاسلام و المسلمین محمد قمی و پرویز شیخ طادی که به دلیل مشغله‌های شخصی و عدم امکان حضور پیوسته در جلسات شورای پروانه نمایش عذرخواهی کردند، قدردانی و تشکر کرد.


سایر اعضای شورای پروانه نمایش عبارتند از: بیژن نوباوه، محمدحسین نیرومند، پژمان لشگری پور، سعید مستغاثی، رضا شاکری، جواد رمضان‌نژاد و سهیلا صادقی.


انتهای پیام/

آثار برگزیده جایزه اُ. هنری ۲۰۱۹ در «دختر چند فصل» منتشر شد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا