نکونام: در این چند روز فقط ریکاوری کردیم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، جواد نکونام سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان در نشست خبری پیش از دیدار فولاد خوزستان مقابل گل‌گهر سیرجان اظهار داشت: ابتدا عید فطر را به همه مردم تبریک می‌گویم و امیدوارم هر جا که هستند، خوب و خوش و سلامت باشند. درباره بازی فردا باید بگویم با توجه به بازی‌هایی که در لیگ قهرمانان آسیا داشتیم، سعی کردیم در این چند روز فقط کار ریکاوری انجام دهیم. در واقع نتوانستیم تمرین خاصی را انجام بدهیم. با توجه به شرایطی که آنجا وجود داشت و بازی‌هایی که پشت سر هم داشتیم، سعی کردیم ریکاوری خوبی برای بچه‌ها داشته باشیم و از لحاظ ذهنی آنها را برای دیدار فردا آماده کنیم.

وی در ادامه یادآور شد: ما دو هدف داشتیم و برنامه‌مان را از اولین روزی که کارمان را در اینجا شروع کردیم، براین اساس گذاشتیم که خدا را شکر توانستیم به آنها دست پیدا کنیم؛ یکی قهرمانی در سوپرکاپ بود که به آن رسیدیم و دیگری صعود به مرحله بعد در لیگ قهرمانان آسیا بود که به آن نیز دست یافتیم. ما از شش بازی ۱۲ امتیاز گرفتیم و این در شرایطی بود که تیم‌های خوبی در گروه‌مان بودند و توانستیم نتایج خوبی بگیریم. درباره لیگ هم باید بگویم می‌دانستیم که امسال سهمیه لیگ قهرمانان آسیا وجود ندارد و البته ما در این جام هستیم و بهمن ماه باید در مرحله حذفی به میدان برویم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان خاطر نشان کرد: امسال شرایط جدول با توجه به وجود نداشتن سهمیه، به شکلی است که باعث شده شرایط تیم‌ها و جدول برای همه راحت‌تر باشد. ما تمام تمرکزمان را روی شش بازی باقیمانده می‌گذاریم تا بهترین عملکرد را داشته باشیم. بازی فردا هم با تیم خوب گل‌گهر سیرجان است. این تیم در چند سالی که در لیگ برتر حاضر بوده، برنامه‌ریزی خوبی داشته است و نشان داده که یک باشگاه خوب و حرفه‌ای است. آنها نشان داده‌اند که در این چند سال با برنامه کار می‌کنند. همچنین تیم و بازیکنان خوب و بازیکنان باکیفیت دارند و پله پله جلو آمده‌اند و الان هم شرایط‌شان خوب است. می‌دانیم این بازی هم مثل همه بازی‌ها سخت است و باید با تمرکز بالا وارد میدان شویم و بتوانیم از امتیاز میزبانی و حضور هواداران استفاده کنیم. خوشحالم از اینکه می‌توانیم پس از مدت‌ها هواداران‌مان را ببینیم و امیدوارم بتوانیم یک بازی خوب انجام دهیم و در نهایت به موفقیت برسیم.

نکونام درباره بالا رفتن انتظارات از فولاد و توانایی این تیم در صعود به مراحل بالاتر در لیگ قهرمانان آسیا با توجه به عملکردی که از خود نشان داده است، گفت: اول از همه اینکه تیم الفیصلی (حریف بعدی فولاد) مشکل مالی ندارد. در واقع هر زمان که بازی‌های این تیم در لیگ‌شان تمام شود، می‌روند و بهترین بازیکنان دنیا را می‌خرند و شروع به برنامه‌ریزی برای لیگ قهرمانان می‌کنند، ولی شرایط در فوتبال ایران اینگونه نیست. من از فردای خودم خبر ندارم و این اتفاقی بود که سال قبل برای‌مان افتاد. نکته دوم اینکه من با باشگاه صحبت کرده و تمام شرایط و مواضعم را گفته‌ام. من هیچ وقت قول نمی‌دهم که کاری را انجام بدهم، ولی هر روز و هر دقیقه سعی کرده‌ام بهترین عملکردم را داشته باشم تا برای هواداران‌مان تیمی قابل احترام باشیم. اگر قرار است فولاد صعود کند، نباید از الان در این باره حرف بزنیم. اول باید بازیکن بگیریم و برنامه‌ریزی کنیم. حتی اگر امروز هم شروع کنیم، باز هم دیر است. ما در ایران هستیم و باید با واقعیت کنار بیاییم. تمام تیم‌های دنیا حتی کشورهایی که از ما پایین‌تر هستند، حداقل برنامه‌ریزی را دارند. اگر قرار است که یک مربی در تیم بوده و تیمش مشخص باشد، باید از الان با نفرات و تیم شروع به صحبت کردن کنیم و بازیکنان را برای تیم سال آینده بگیریم.

گروسی در حال «مین‌گذاری» در مذاکرات به نیابت از تل‌آویو است/ ارسال و دریافت کُدهای مخرب در منطقه افزایش پیدا کرده است/ لازم است برجام را با احتیاط امضا کنیم
هم اکنون بخوانید

وی ادامه داد: البته در ایران اینگونه نیست می‌گذارند که لیگ تمام شود و پس از آن شروع به صحبت با مربیان و بازیکنان می‌کنند. در شرایطی که تیم در وضعیت بدنسازی است، در فاصله پنج روز، ۱۰ روز تا شروع لیگ بازیکنان اضافه می‌شوند تا با تیم تمرین کنند. همچنین یکسری تیم‌ها هنوز مربی ندارند. در واقع کاملاً بی‌برنامه هستیم. تیم‌هایی که موفقیت بودند که الان تیم‌شان، بازیکن‌شان و مربی‌شان مشخص بوده و برنامه شروع تمرینات‌شان نیز مشخص است، آن وقت با فکر و خیال راحت استراحت می‌کنند و سر وقت کارشان را شروع می‌کنند. هر باشگاهی نه در ایران، بلکه در هر جایی این عملکرد را داشته باشد، قطعاً در انتهای کار به موفقیت می‌رسد، حتی اگر این رسیدن به موفقیت‌، زود نباشد. ما باید بازیکن بگیریم و تیم نیاز به تقویت دارد. شما خودتان مشاهده کردید، ما اگر الان هدفی نداریم که قهرمان شویم، به دلیل آن است که در نیم‌فصل نخست امتیازات زیادی را از دست دادیم، آنهم به خاطر اینکه تیم نتوانست بازیکن جذب کند و با آن شرایط تغییر و تحولات در ابتدای فصل مواجه شد.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان همچنین تصریح کرد: باید همه چیز بابرنامه باشد و اگر اینگونه باشد، کار برای من و باشگاه راحت‌تر است. اگر هم این برنامه‌ریزی نباشد، کار  برای هر دو طرف سخت می‌شود. البته کار برای باشگاه‌ها سخت‌تر است، چون این باشگاه است که می‌ماند و نامش در جدول قرار دارد. این نکته‌ای است که اهمیت زیادی دارد و هر کسی که استفاده کند، به موفقیت می‌رسد.

ازدحام هواداران پرسپولیس مقابل رختکن + تصاویر
هم اکنون بخوانید

نکونام درباره برنامه‌ریزی‌اش برای فصل آینده گفت: من این سؤال را در لیگ قهرمانان آسیا نیز جواب دادم؛ من نمی‌دانم فردا صبح کجا هستم. فوتبال ما این مسئله را نشان داده است. سال قبل برای خودِ من که چنین تجربه‌ای را نداشتم، این شرایط به وجود آمد و هیچ چیزی در ایران قابل پیش‌بینی نیست.

وی درباره هزینه‌های تیم فولاد که دومین تیم ارزانقیمت در بین هشت تیم برتر لیگ قهرمانان است، تصریح کرد: ما در این چند سال اخیر در فوتبال خودمان ما باید بگویم که نمی‌توانستیم به دلیل هزینه‌های صورت گرفته در جمع پنج شش تیم بالای جدول قرار بگیریم، اما دستاوردمان خوب بوده است. در لیگ قهرمانان آسیا هم فکر می‌کنم تیم ما به لحاظ هزینه‌ای حرفی برای گفتن ندارد. برای مثال بازیکن شماره ۱۷ الاهلی را نمی‌دانم چقدر برایش هزینه شده است، ولی می‌تواند به اندازه هزینه کل تیم ما باشد. ما غیبت چنین بازیکنانی را نمی‌دانیم، اما آنهایی که از این موضوع اطلاع دارند، به ما منتقل می‌کنند. این برای من، باشگاه و هواداران باعث افتخار است که نشان دادیم با تلاش و کوشش می‌توانیم به افتخارات مهمی دست پیدا کنیم. حس مسئولیت‌پذیری و حس انجام کارهای بزرگ در تیم ما وجود دارد و این شرایط را برای بازیکن فراهم می‌کند تا حداکثر توانی را که دارد، در هر مسابقه در زمین بگذارد تا بتوانیم به موفقیت برسیم.

سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان افزود: اینکه قیمت یک بازیکن تیم الهلال به اندازه تیم ما باشد، جای تعجب ندارد. ما الان با تیم الفیصلی بازی داریم که شاید امسال در لیگ عربستان به مقام پانزدهم جدول برسد، ولی برای لیگ قهرمانان برنامه‌ریزی می‌کند. آنها همین قدر که توان دارند بازی‌ها را در کشور خودشان برگزار کنند، قطعاً برای بازی‌های حذفی هم این کار را خواهند کرد. در واقع بازیکنان سطح بالایی را جذب خواهند کرد که بتوانند از این مرحله صعود کنند. خودتان می‌دانید؛ تیم‌ها هر مرحله‌ای که صعود کنند، پاداش خوبی می‌گیرند. البته اینها نیاز به پاداش ندارند و نیاز به گرفتن نتیجه دارند و به همین دلیل پول خرج می‌کنند.

ادامه دارد…

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 + ده =

دکمه بازگشت به بالا