کشف ۲ قبضه سلاح جنگی در غرب تهران

رئیس مرکز عملیات پلیس امنیت عمومی پایتخت از کشف ۲ قبضه سلاح جنگی و ۴۰ فشنگ در غرب تهران خبر داد و گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر شد.


به گزارش ایلنا، سرهنگ «سعید راستی» در تشریح جزئیات این خبر بیان داشت: در اواخر هفته گذشته خبری در خصوص فروش سلاح جنگی درفضای مجازی توسط یک کاربری اینستاگرامی دریافت کردیم و مشخص شد که متهم در این ۲ هفته اخیر به فعالیت‌های غیر قانونی پرداخته و با ترفندهای مختلف خریداران را اغفال و با جلب اعتماد به فروش سلاح گرم می‌پردازد. 


وی عنوان کرد: در تحقیقات بعدی مشخص شد این فرد به تازگی به شهر‌های غربی کشور مراجعه کرده است و پس از تهیه سلاح جنگی در حال بازگشت به شهر تهران می‌باشد. 


رئیس مرکز عملیات امنیت عمومی تهران تصریح کرد: با مراقبت‌های ویژه پلیسی و اخذ دستور قضائی ۲ تیم با همکاری ماموران پایگاه دوم این پلیس به محورهای مواصلاتی غرب تهران اعزام و متهم در حالی که از یکی از مبادی‌های ورودی وارد شهر تهران شده بود با یک تعقیب و مراقبت چندساعته در حوالی میدان آزادی دستگیر و از وی ۲ قبضه سلاح جنگی به همراه ۴ خشاب و ۴۰ عدد فشنگ کشف شد. 


این مقام انتظامی در پایان به اعتراف متهم به بزه انتسابی اشاره کرد و گفت: متهم برای سیر مراحل قضائی به دادسرا معرفی شد. 


وی در خاتمه خاطر نشان کرد: تلاش برای دستگیری سایر افراد مرتبط با این پرونده همچنان در دستور کار پلیس قرار دارد.

بازدید پلیس اماکن از ۱۵۰ هزار واحد صنفی در پایتخت
هم اکنون بخوانید


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − 14 =

دکمه بازگشت به بالا