دستگیری قاتل فراری در پردیس

فرمانده انتظامی شهرستان پردیس از دستگیری فردی که همسر خود را با سلاح گرم به قتل رسانده و فراری شده بود در پردیس خبر داد.


به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ «بهزاد عبدیان» در تشریح جزئیات این خبر گفت: پیرو انتشار فیلمی در فضای مجازی مبنی بر قتل خانمی توسط همسرش در ملاء عام در شهر دزفول، استان خوزستان موضوع با توجه به پیگیری‌های صورت گرفته و حضور احتمالی متهم فراری در شهرستان پردیس در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی خوزستان و پردیس قرار گرفت. 


وی با اشاره به اینکه ماموران پلیس آگاهی پردیس با همکاری کارآگاهان پلیس آگاهی استان خوزستان و پیگیری‌های لازم و دریافت نیابت قضایی، متهم را طی یک اقدام ضربتی و با هدایت اطلاعاتی در یکی از مناطق شهرستان پردیس (سعید آباد جاجرود) شناسایی و دستگیرکردند. 


فرمانده انتظامی شهرستان پردیس ادامه داد: پرونده و متهم برای انجام اقدامات قانونی به مراجع قضائی تحویل داده شد. 


سرهنگ عبدیان در پایان با تاکید بر اینکه مردم عزیز همواره باید آستانه صبر و تحمل خود را بالا ببرند، خاطر نشان کرد: پلیس به صورت مستمر برای برقراری نظم و امنیت و برخورد با مجرمان آماده بوده و انتظار می‌رود شهروندان عزیز نیز ضمن همکاری مستمر با پلیس، در صورت اطلاع از هرگونه مورد مشکوک بلافاصله مراتب را از طریق پل ارتباطی ۱۱۰ اطلاع دهند.


انتهای پیام/

افزایش ۵۷ هزار هکتاری فضای سبز شهر تهران در سال‌های بعد از انقلاب / توضیح درباره علت اجرا نشدن قانون جذب ایثارگران در شهرداری
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا