رایزنی ماکرون و بلینکن درباره برجام و روسیه

وزیر خارجه آمریکا و رئیس‌جمهوری فرانسه طی دیداری در پاریس درباره مذاکرات برجامی وین و گام‌های بعدی در قبال روسیه رایزنی کردند.


به گزارش ایلنا، «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا و «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهوری فرانسه طی دیداری در پاریس درباره مذاکرات برجامی وین و گام‌های بعدی در قبال روسیه رایزنی کردند.


وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که بلینکن و ماکرون در این دیدار بر سر هماهنگی نزدیک در ارتباط با ایران و تلاش برای دستیابی به توافق احیای برجام در وین، توافق کردند.


بر اساس این گزارش، رایزنی درباره تحمیل هزینه‌های سنگین بر «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهوری روسیه و نزدیکان وی تا زمانی که جنگ انتخابی آنها علیه اوکراین ادامه دارد و همچنین دیپلماسی مستمر برای کاهش خشونت‌ها، از دیگر محورهای این دیدار بوده است.


 


 


انتهای پیام/

مطلوبیت و انگیزه مذاکره برای آمریکا و ایران پایین آمده است/ با توجه به نزدیک بودن انتخابات کنگره هرگونه نرمشی از سوی واشنگتن بعید است
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 3 =

دکمه بازگشت به بالا