خلیج گرگان باید احیا شود

رئیس‌جمهور با انتقاد از بی‌توجهی به ثروت بزرگی همچون خلیج گرگان تاکید کرد: هیچ فرضی جز احیای این خلیج بزرگ و مهم در ادبیات و عمل دولتمردان نباید باشد.


به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اداری استان گلستان‌ با اشاره به اینکه دولت تلاش دارد تا در اجرای وعده‌های خود صادق باشد، گفت: در اجرای این وعده‌ها باید مدیران استانی خودشان پای کار بیایند.


وی با بیان اینکه اصلاح فرآیندها اولویت ما در دولت است، اظهار داشت: باید همه با هم کمک کنیم استان را به سمت توسعه پایدار برده و مشکلات مردم به ویژه جوانان را در اولویت کاری خود در سال ۱۴۰۱ بدون اینکه مشمول زمان شود رفع شود. 


رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه خلیج گرگان ثروت عظیم ایران اسلامی است، تصریح کرد: در تمام دنیا به دنبال این هستند که نمونه‌های کوچکی از این ثروت های خدادادی را در کشورشان احیا کنند ولی ما قدر این ثروت را نمی‌دانیم.


رئیسی با اشاره به اینکه از همین فردا باید موضوع احیای خلیج فارس در دستور کار قرار بگیرد، خاطرنشان کرد: باید ظرف مدت کوتاهی مانع از آن شوند که این ثروت بزرگ در جلوی چشم ما به سمت نابودی برود. 


وی با بیان اینکه در دولت ما نمی شود، نشد، نمی‌گذارند و بهانه‌ها، جایی ندارد، ابراز داشت: موضوع آشوراده باید به سرعت حل شود و بهانه و سازوکارهایی که توسعه این منطقه را معطل گذاشته‌ است نیز در نظر ما حجت قابل اعتنایی نیست و باید در ۱۰ روز آینده تعیین تکلیف شود. 

دستور رئیس قوه قضائیه برای شناسایی عاملان حمله تروریستی حرم شاهچراغ
هم اکنون بخوانید


رئیس‌جمهور با اشاره به مشکل احداث پتروشیمی در استان گلستان بیان کرد: با پیگیری‌های قوه قضائیه مشکلات حقوقی این پروژه رفع شده و تازه اول ماجراست. باید با عزمی جدی و بدون اهمال این موضوع را پیگیری و به سر منزل مقصود رساند.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 − نه =

دکمه بازگشت به بالا