هدایت اتوبوسرانی در مسیر خدمات‌رسانی حداکثری به شهروندان

سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران گفت: عبور از شرایط حاکم، نیازمند حمایت دولت و دیپلماسی قوی در لایه‌های مختلف از یک سو و استفاده از سرمایه ارزشمند و توانمند خانواده بزرگ اتوبوسرانی با توجه به تجربه، دانش و تخصص فراوانی که دارند و ظرفیت بالقوه بخش خصوصی از سوی دیگر و هدایت همه این اندوخته‌های معنوی و مادی در کانال هم‌افزایی برای خدمت‌رسانی حداکثری به شهروندان است.


به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، آیین معارفه سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با حضور معاونان و مدیران این شرکت و مدیران شرکت‌های خصوصی اتوبوسرانی پایتخت، روز گذشته در محل این شرکت برگزار شد. 


 بهرام نکاحی در این جلسه که در اولین ساعت آغاز به‌کار ایشان برگزار شده بود، گفت: در مجموعه اتوبوسرانی، نیروهای توانمند و باتجربه‌ای مستقر هستند که با هم‌افزایی این نیروها در کنار هم، تمام توان و تلاشمان را به کار می‌گیریم تا شرایط را به نحوی که بتوانیم پاسخگوی مطالبات شهروندان باشیم و خدمات مطلوب‌تری به آن‌ها ارائه کنیم، تغییر دهیم. 


سرپرست شرکت واحد با استناد به سیاست‌های کلان کشور در خصوص برون‌سپاری و توجه به بخش خصوصی در جهت افزایش بهره‌وری و استفاده بهتر از مشارکت مردم در اداره امور در چارچوب مقررات و ضوابط، افزود: اعتقاد دارم، بخش خصوصی همکار ما در مسیر خدمت‌رسانی به شهروندان است و از این رو، برای برون‌رفت از شرایط موجود به وضعیت مطلوب و ریل‌گذاری درست برای ایجاد تغییرات اساسی در مسیر ارائه خدمات بیشتر، از همکاران بخش خصوصی تقاضای همراهی دارم. 


وی، بهبود شرایط موجود و دست‌یابی به وضعیت ایده‌آل را نیازمند برگزاری جلسات مفصل کارشناسی، انجام بازدیدهای میدانی، ارتباط و تعامل حداکثری، نگاه واقعی به وضع موجود، احصاء و دسته‌بندی مسائل و مشکلات، انجام امور با روال منطقی، اقدام در چارچوب ضوابط و مقررات، مشورت با افراد مجرب، تشریک مساعی با متخصصان، رعایت ملاحظات اداری و اجرایی، اتخاذ و اجرای تدابیر و تمهیدات مؤثر و ایجاد نظم و انضباط در امور بر شمرد و گفت: به این منظور و در راستای برون‌رفت از شرایطی که در حال حاضر اتوبوسرانی تهران با آن‌ها روبه‌روست، حداکثر استفاده را از ظرفیت موجود به‌کار خواهیم گرفت. 

انتقاد از کم‌کاری و برگه‌فروشی برخی ناظران ساختمانی/ نظام مهندسی باید موظف به ارائه گزارش‌های مرحله‌ای از روند ساخت‌وساز شود
هم اکنون بخوانید


نکاحی با تأکید بر اینکه برای خروج اتوبوسرانی تهران از شرایط موجود و هدایت آن در مسیری که مقصد آن خدمات‌رسانی شایسته به شهروندان باشد، قطعاً با فرمان قبلی نمی‌توان پیش رفت، افزود: به این منظور، رویکرد جدیدی اتخاذ خواهد شد که برای اجرای آن، نیازمند اراده مضاعف و هم‌افزایی حداکثری هستیم تا با نتایج ایده‌آل حاصل از آن، بتوانیم بر اساس سیاست‌های ابلاغی مدیریت شهری پیش رفته و اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی‌ها و اقداماتمان محدود به این دوره زمانی نباشد، بلکه نگاهمان معطوف به توسعه شرکت واحد و ارتقای کیفی و کمّی خدمات آن در افق آینده حمل و نقل پایتخت باشد. 


وی با اشاره به اینکه یک زمانی، اتوبوس با پرداخت ۱۷ و نیم درصد ارزش آن، وارد ناوگان می‌شد و مابقی آن را دولت و وزارت کشور پرداخت می‌کرد اما امروز باید صد در صد مبلغ خرید اتوبوس را خودمان پرداخت کنیم، اظهار کرد: این در شرایطی است که یارانه بلیت دریافتی نیز بسیار ناچیز است و ناگزیر، شهرداری تهران آن را می‌پردازد و در نتیجه، عدم حمایت از اتوبوسرانی تهران در ادوار مختلف، ناوگان را دچار فرسودگی کرده است. 


نکاحی با بیان اینکه در حال حاضر، نه بخش خصوصی توان نوسازی ناوگان خود را دارد و نه اتوبوسرانی قادر به نوسازی ناوگان عمومی است، تصریح کرد: فرسودگی ناوگان و تجهیزات آن، می‌تواند به کاهش انگیزه افراد و پایین آمدن اعتماد به نفس آن‌ها منجر شود که نتیجه آن، فرسودگی سرمایه انسانی است. 


وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عزیز به خصوص شهید گرانقدر، سردار حاج قاسم سلیمانی و عرض تسلیت به مناسبت سالروز شهادت بانوی دو عالم، حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) گفت: امیدوارم با اعتماد و حمایت شهردار محترم تهران، بتوانیم در راستای سیاست‌های کلان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مدیریت عالی شهر تهران، حرکت کنیم و با عبور از مشکلات و شرایط سخت موجود، منشاء خیر و خدمت باشیم و روزهای خوبی را در حوزه حمل و نقل عمومی برای شهر تهران و شهروندان شریف آن رقم بزنیم. 

حریق لنج باری در جزیره هرمز مهار شد/پیش بینی خسارت ۵ میلیارد ریالی
هم اکنون بخوانید


نکاحی از مسئولیت به عنوان امانتی نام برد که باید در حفظ و نگهداری آن و نیز انتقال آن به مسئول بعدی با حداکثر دقت، تمام تلاشمان را بکنیم، افزود: البته، تغییر لازمه رشد و توسعه در هر حوزه است و امید است بتوانیم با انجام درست مأموریت و وظیفه‌ای که به ما سپرده شده، تکالیف خود را به خوبی انجام داده و از این آزمون، سربلند و روسفید بیرون بیاییم. 


نکاحی با بیان اینکه همه باید دست به دست هم بدهیم تا شرایط موجود را به سمت شرایط مطلوب تغییر دهیم و با حرکت در این مسیر، اهمیت و جایگاه شرکت واحد و شأن و کرامت همکاران از پایین‌ترین سطوح سازمانی در صف تا عالی‌ترین مدیران ارشد در ستاد را حفظ کرده و ارتقاء دهیم، تصریح کرد: البته، خدمت شایسته و در خور شأن شهروندان، قطعاً برای ما بسیار مهم است و برای رسیدن به شرایط ایده‌آل در خدمت‌رسانی مطلوب، باید تمام ظرفیت بخش داخلی در مجموعه مدیریت شهری و بخش بیرونی را که شامل دستگاه‌های ذیربط حاکمیتی و دولت است، به‌کار گیریم. 


سرپرست شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با اعلام اینکه اهمیت و جایگاه حوزه حمل و نقل عمومی به طور اعم و ناوگان اتوبوسرانی به طور اخص بر هیچ‌کس پوشیده نیست، تأکید کرد: عبور از شرایط حاکم، نیازمند حمایت دولت و دیپلماسی قوی در لایه‌های مختلف از یک سو و استفاده از سرمایه ارزشمند و توانمند خانواده بزرگ اتوبوسرانی با توجه به تجربه، دانش و تخصص فراوانی که دارند و ظرفیت بالقوه بخش خصوصی از سوی دیگر و هدایت همه این اندوخته‌های معنوی و مادی در کانال هم‌افزایی برای خدمت‌رسانی حداکثری به شهروندان است. 


به گزارش روابط عمومی شرکت واحد اتوبوسرانی،گفتنی است، در این جلسه تعدادی از معاونان و مدیران شرکت واحد و مدیران شرکت‌های خصوصی اتوبوسرانی پایتخت نظرات و پیشنهادات خود را در مورد موضوعات مختلف مطرح کردند.


 


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × چهار =

دکمه بازگشت به بالا