بررسی تحقیق و تفحص از تخصیص ۱ میلیارد یورو برای مقابله با کرونا/ حضور نامزدهای حقوقی شورای نگهبان در نشست امروز کمیسیون اقتصاد


بررسی تحقیق و تفحص از تخصیص ۱ میلیارد یورو برای مقابله با کرونا/ حضور نامزدهای حقوقی شورای نگهبان در نشست امروز کمیسیون اقتصاد

سخنگوی کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه مجلس گفت: گزارش دیوان محاسبات در خصوص درخواست برخی از نمایندگان جهت انجام تحقیق و تفحص و اعمال ماده ۲۳۴ نسبت به اختصاص یک میلیارد یورو جهت مقابله با شیوع کرونا بررسی شد.


به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، محمدمهدی مفتح سخنگوی کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه، بودجه و محاسبات مجلس در تشریح نشست کمیسیون متبوع خود گفت: در این جلسه بعد از ارائه گزارش عملکرد کمیته های تخصصی کمیسیون در خصوص درخواست برخی از نمایندگان جهت انجام تحقیق و تفحص و اعمال ماده ۲۳۴ نسبت به اختصاص یک میلیارد یورو جهت مقابله با شیوع کرونا بحث و بررسی انجام شد.

وی تصریح کرد: درخواست کنندگان تحقیق و تفحص دقیقا دو سوال را مبنی براینکه چه میزان ارز در این خصوص تصویب و چه میزان پرداخت شده است را مطرح کرده بودند، که ما پیش از این بررسی و پیگیری پاسخ‌های این دو سوال را از دیوان محاسبات کل کشور خواسته بودیم و امروز آنها گزارش خود را در این مورد ارائه کردند.

مفتح تاکید کرد: بعد از بحث و بررسی در این جلسه مقرر شد، با متقاضیان تحقیق و تفحص از اختصاص یک میلیارد یورو جهت مقابله با شیوع کرونا صحبت شود تا در صورت اقناع آنها از گزارش دیوان محاسبات موضوع درخواست تحقیق و تفحص خاتمه پیدا کند، در غیراینصورت آنها سوال و درخواست خود را شفاف‌تر بیان کنند.

نماینده مردم تویسرکان در مجلس تصریح کرد: در ادامه نشست غلامرضا مولابیگی و سیدمحمد هادی راجی نامزدهای حقوقدان شورای  نگهبان که از سوی رئیس قوه قضائیه مطرح شده‌اند، در جلسه حضور یافته و ضمن تشریح سابقه و اعتماد نو به نقل از برنامه‌های خود به سوالات نمایندگان پاسخ دادند. قرار است، فردا در جلسه علنی از میان این دو حقوقدان با رای وکلای ملت یک نفر انتخاب شود.

روایت نماینده ویژه رئیس‌جمهور در امور افغانستان از درگیری‌های امروز هیرمند
هم اکنون بخوانید

سخنگوی کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اظهار کرد: همچنین مسئولانی از شرکت ملی گاز و بنیاد مسکن در این نشست حضور یافته تا ابهام میان دو دستگاه در خصوص آسفالت روستاها بعد از گازکشی حل شود. طبق ضوابط شرکت ملی گاز بعد از حفاری روستاها برای لوله‌کشی باید هزینه آسفالت آن را هم تامین کند و هزینه آن را به بنیاد مسکن ارائه کند.

وی تاکید کرد: بنیاد مسکن در این جلسه معتقد بود، پول قابل دسترسی بابت این موضوع از سوی شرکت ملی گاز به آنها پرداخت نشده است اما مسئولان شرکت ملی گاز اعلام کردند، طبق لیستی پول آسفالت را به بنیاد مسکن در استانها پرداخت کرده‌اند. بعد از بحث و بررسی مقرر شد، با بررسی های بیشتر مشخص شود، مبالغ پرداخت شده به میزان خسارت وارده بر اثر حفاری‌ها هست یا خیر، تا خیابان‌های روستایی به خوبی آسفالت شوند.


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 + 6 =

دکمه بازگشت به بالا