بازدید مجمع نمایندگان تهران از مناطق گردشگری شهرستان ری


بازدید مجمع نمایندگان تهران از مناطق گردشگری شهرستان ری

سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران در مجلس شورای اسلامی از بازدید از مناطق گردشگری شهرستان ری و پیگیری حل مشکلات این شهرستان خبر داد.


به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، علی خضریان سخنگوی مجمع نمایندگان استان تهران ضمن بازدید از مناطق گردشگری شهرستان ری، گفت: ری با وجود ظرفیت‌های بالا در شاخه‌های مختلف گردشگری نظیر آثار تاریخی با قدمت بسیار زیاد، وجود بقاع متبرکه و مواریث فرهنگی، بسته‌ای با عیار بالا از گردشگری است که می‌تواند زمینه برای توسعه اقتصادی قبله تهران را فراهم آورد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس ادامه داد: قابلیت‌های بالای گردشگری در راستای توسعه اقتصادی و ایجاد ارزش افزوده سبب شد تا کشورهای مختلف حتی به‌ رغم عدم برخورداری از ظرفیت‌های طبیعی و تاریخی، به دنبال راهکارها و تدوین اعتماد نو به نقل از برنامه برای جذب گردشگر باشند و تجربه موفق برخی کشورها موید این مطلب است.

وی بیان کرد: برخی مشکلات و عدم توجه کافی در دوران مختلف مانع از شکوفایی این ظرفیت در شهرری شده است به طوری که شاهد تخریب برخی از آثار تاریخی ارزشمند همچون قلعه گبری و قلعه کاسنی هستیم؛ از سوی دیگر مهمترین ظرفیت مغفول این ماجرا، اشتغال‌زایی جوانان با بهره‌گیری از این بستر است که با تدوین اعتماد نو به نقل از برنامه‌ای جامع و پیگیری‌های بی‌وقفه می‌توان خسارات وارد شده به صنعت ارزشمند گردشگری را به ویژه در ایام پساکرونا فراهم آورد که لازمه این امر پژوهش‌محور بودن اعتماد نو به نقل از برنامه‌ها، توسعه زیرساخت‌ها، تبلیغ و معرفی ظرفیت‌ها، شناسایی حلقه‌های مفقوده حوزه گردشگری و حمایت از سرمایه‌گذاران است تا در آینده با چالش‌ها و نارسایی‌ها در این بخش روبه‌رو نشویم.

عارف: در حال واگذاری بخشی از وظایف حاکمیتی به بخش خصوصی هستیم
هم اکنون بخوانید

عضو هیات رئیسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس اظهارداشت: طی گفتگویی که پس از بازدید با مدیرکل گردشگری استان تهران داشتم، مقرر شد گزارش کاملی از وضعیت اقدامات وزارتخانه و این اداره کل در شهرستان ری را برساند تا بر اساس آن بتوانیم کاستی‌ها را پیگیری و نیازها را برطرف کنیم

 


انتهای پیام/

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + شانزده =

دکمه بازگشت به بالا