حقوق، نرم افزار تمدن است/ ما باید بتوانیم تجربه مستند شده حقوقی خود را به همگان ارائه دهیم


حقوق، نرم افزار تمدن است/ ما باید بتوانیم تجربه مستند شده حقوقی خود را به همگان ارائه دهیم

معاون حقوقی رییس جمهور گفت: ما باید بتوانیم تجربه مستند شده حقوقی خود را ارائه دهیم تا همگان آن را مانند تاریخ مصوب ببینند.


به گزارش پایگاه خبری اعتماد نو به نقل از ایلنا، لعیا جنیدی در آیین افتتاح موزه ملی ایران، اظهار کرد: بسیاری از اسناد مهم حقوقی از گذشته تاکنون طی این مدت جمع آوری شد و به این نقطه رسیدیم البته هنوز کار بسیاری وجود دارد. 

وی افزود: ما وقتی جلسات اولیه را برای توسعه نظام حقوقی داشتیم، یکی از پیش نویس‌ها برای توسعه سند، ایجاد فرهنگستان و موزه بود. از آنجا آن فکر و پیشنهاد شکل گرفت. سپس آقای رییس جمهور دستور دادند و حمایت کردند. 

معاون حقوقی رییس جمهور با بیان اینکه حقوق، نرم افزار تمدن است، گفت: تمدن اسلامی نیز در یک پیوند عمیق با حقوق است. حقوق در همه جای زندگی ما است و تحولات زندگی فردی در قراردادها و اسناد خود را نشان می‌دهند. ما باید بتوانیم تجربه مستند شده حقوقی خود را ارائه دهیم تا همگان آن را مانند تاریخ مصوب ببینند. 

ادامه دارد … 


انتهای پیام/

از طریق همکاری پایدار، فعالیت‌های هسته‌ای ایران را راستی‌آزمایی می‌کنیم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − 1 =

دکمه بازگشت به بالا