ازدحام مسافر در مترو به دلیل عدم رعایت مصوبات ستاد کرونا در ایام قرنطینه ابلاغی

به گزارش ایسنا، مجید رستمی با اشاره به اینکه مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا مبنی بر تعطیلی شش روزه متاسفانه امروز گویا از سوی بسیاری از شرکت‌های خصوصی  اصناف و … رعایت نشد، افزود: امروز شاهد ازدحام مسافری در ایستگاه‌ها بودیم به همین دلیل به منظور رفاه حال شهروندان و مسافران جدول زمانبندی حرکت قطارها را همانند روزهای عادی اجرا کردیم و حرکت های تندرو نیز دایر شد.

وی تصریح کرد:  عدم رعایت دستورالعمل های قرنطینه و تعطیلی اعلامی ما را بر آن داشت تا شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه به جز روزهای چهارشنبه ۳۰تیرماه و جمعه یکم مردادماه ۱۴۰۰ همانند روزهای عادی سرویس دهی کند.

بر اساس گزارش مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، رستمی با بیان اینکه در اعتماد نو به نقل از برنامه روزهای تعطیل ظرفیت جابجایی مسافران ۱۵ درصد کاهش می یابد، گفت: در خط پنج نیز قطارهای تندرو به دلیل کاهش مسافری به صورت عادی حرکت می‌کند که این موضوع باعث ازدحام مسافری شد اما در همان ساعت اولیه جدول زمانبندی و ازدحام مسافران علیرغم تعطیلی شهر  تغییر کرده و با سرویس دهی همانند روزهای عادی،  سعی کردیم ازدحام مسافری را کاهش دهیم.

انتهای پیام

ارسال برنامه تولید و توسعه موتورسیکلت‌های برقی به دولت؛ به زودی
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × یک =

دکمه بازگشت به بالا