قالیباف درگذشت حجت الاسلام حکیمی استاد برجسته قرآن‌پژوه را تسلیت گفت


قالیباف درگذشت حجت الاسلام حکیمی استاد برجسته قرآن‌پژوه را تسلیت گفت

رئیس مجلس شورای اسلامی در پیامی ارتحال حجت‌الاسلام و المسلمین علی حکیمی استاد برجسته قرآن‌پژوه و از مولفان دائرةالمعارف الحیات را تسلیت گفت.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، متن پیام تسلیت محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی به مناسبت درگذشت حجت الاسلام حکیمی به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

إِذَا مَاتَ الْعَالِمُ ثُلِمَ فِی الْإِسْلَامِ ثُلْمَهٌ لَا یَسُدُّهَا شَیْءٌ

ارتحال حجت الاسلام و المسلمین علی حکیمی، استاد برجسته قرآن‌پژوه و از مولفان دائرةالمعارف الحیات، موجب تاسف و تاثر گردید.

ایشان از روحانیون توانمند در فلسفه، کلام، معارف فقهی و اخلاقی و از تربیت‌شدگان مکتب معارف خراسان بودند که در سراسر عمر پر برکت خویش به فراگیری علوم دینی در نزد عالمان گرانقدر و نشر و ترویج شعائر اسلامی و اهل بیت علیهم السلام اهتمام داشتند و در زمینه علوم روز و برون‌حوزه‌ای نیز مطالعات و پژوهش‌های فراوانی را انجام دادند.

ضمن عرض تسلیت این ضایعه به روحانیت محترم‌ و حوزه های معزز علمیه خراسان، پژوهشگران علوم قرآنی، بیت مکرم و خاندان ارجمند به ویژه برادر بزرگوارشان استاد محمدرضا حکیمی، برای آن فقید سعید علو درجات و رحمت واسعه و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌کنم.

محمدباقر قالیباف

رئیس مجلس شورای اسلامی

ترسیم دکترین نبرد‌های آینده در ارتش
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 4 =

دکمه بازگشت به بالا