مراجعه ۴۵۸ نفر با علائم تنفسی مشکوک به کروناویروس به بیمارستان‌های همدان

دکتر محمد طاهری اظهار کرد: تعداد مراجعان سرپایی به اورژانس بیمارستان‌ها با علائم تنفسی مشکوک به کرونا طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۵۸ مورد بوده که از این تعداد ۹۹ مورد در بخش عادی و ۱۷ نفر در بخش ICU بستری هستند و حال ۱۸ نفر وخیم گزارش شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا تصریح کرد: تعداد موارد مثبت بستری و سرپایی با ۲۰۸ مورد جدید در بخش سرپایی به ۴۶ هزار و ۶۹۹ و در بخش بستری به ۱۸ هزار و ۷۶۸ مورد جدید افزایش یافته و تعدادموارد فوت با سه مورد جدید به عدد دو هزار و ۲۹۰ نفر رسید.
 
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی همدان، وی در رابطه با آمار شهرستان‌ها مطرح کرد: در شهرستان اسدآباد ۸۳۶ نفر، بهار هزار نفر، تویسرکان هزار و ۳۷ نفر، رزن ۷۹۶ نفر، درگزین ۲۹۲ نفر، فامنین ۳۲۳ نفر، کبودراهنگ هزار و ۴۹ نفر، ملایر سه هزار و ۴۲۵ نفر، نهاوند دو هزار و ۳۵۴ نفر، همدان هفت هزار و ۲۱۶ نفر و خارج از استان ۴۴۱ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند.

انتهای پیام

محیط‌بانان در برف و سرما به حیات وحش غذارسانی می‌کنند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − هشت =

دکمه بازگشت به بالا