سفیر چین در تهران با امیرعبداللهیان دیدار کرد


سفیر چین در تهران با امیرعبداللهیان دیدار کرد

چانگ خوآ، سفیر چین در تهران با امیرعبداللهیان دستیار ویژه رئیس مجلس شورای اسلامی و مدیرکل بین­الملل دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، حسین امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به ارتباطات دوستانه و راهبردی فیمابین جمهوری اسلامی ایران و چین گفت: «گسترش هرچه بیشتر ارتباطات و همکاری های تهران – پکن در عرصه های مختلف، نقش مؤثری در تامین منافع مردم دو کشور دارد.»

وی ضمن ابراز خرسندی از توسعه مناسبات دوجانبه ، نشست وبیناری برگزار شده اخیر فیمابین روسای پارلمانهای دو کشور و توافقات فیمابین را نقطه تحولی در همکاری های پارلمانی و رسمی دو کشور خواند. 

در این دیدار آخرین وضعیت روابط پارلمانی فیمابین بررسی و بر تداوم مناسبات رو به رشد دو کشور تاکید شد.

سفیر چین در تهران نیز در این دیدار گفت: «در پنجاهمین سالگرد برقراری روابط سیاسی و دیپلماتیک میان تهران – پکن، گسترش مناسبات همه جانبه با جمهوری اسلامی ایران مورد حمایت و پیگیری مسئولان کشورش قرار دارد.» 

وی در این دیدار بر حمایت چین از جمهوری اسلامی ایران در مجامع بین المللی تاکید کرد.

زنان تحصیل‌کرده کمتر مورد خشونت قرار می‌گیرند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

6 − 4 =

دکمه بازگشت به بالا