حزب حاکم بلغارستان پیشتاز انتخابات پارلمانی زودهنگام

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کمیسیون انتخابات بلغارستان اعلام کرد، با توجه به شمارش ۶۷.۲ درصد از آرای مردمی، حزب حاکم جرب با ۲۳.۹۸ درصد پیشتازی اندکی دارد و بعد حزب “چنین مردمانی وجود دارند” با ۲۳.۸۵ درصد رای در جایگاه دوم قرار دارد.

همچنین حزب سوسیالیست بلغارستان با ۱۳.۷۱ درصد رای در جایگاه سوم است. پس از آن حزب دموکراتیک بلغارستان با ۱۲.۶۸ درصد رای، جنبش برای حقوق و آزادی‌ها با ۹.۹۵ درصد رای و “قیام کنید! مافیا بیرون!” با ۵.۱۳ درصد رای قرار گرفته‌اند.

کمیسیون مرکزی انتخابات پیشتر بعد از شمارش ۲۰ درصدی صندوقهای رای اعلام کرد، حزب چنین مردمانی وجود دارند با ۲۵.۹۹ درصد پیشتازی میکرد و پس از آن حزب حاکم جرب با ۲۴.۱۴ درصد در جایگاه دوم قرار داشت.

انتخابات پارلمانی زودهنگام بلغارستان یکشنبه با مشارکت ۱۵ حزب و هشت ائتلاف برگزار شد. در انتخابات پارلمانی پیشین که آوریل برگزار شد، حزب حاکم متعلق به بویکو بوریسوف، نخست وزیر بلغارستان بیش از ۲۶ درصد رای گرفت اما از تشکیل دولت ناکام ماند. حال باید دید احزاب معترض به فساد در این کشور حوزه بالکان این بار می‌توانند بعد از یک دهه سلطه سیاسی بویکو بوریسوف، دولت بعدی را تشکیل دهند یا خیر.

انتهای پیام

ترکیه از "خنثی کردن" 7 فرد مسلح در سوریه خبر داد/ آنکارا: مبارزه تا نابودی تروریسم ادامه دارد
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 12 =

دکمه بازگشت به بالا