توضیحی درباره شایعات بروز وبا و وجود انگل در آب اهواز

دکتر سید محمد علوی با اشاره به اخبار منتشرشده مبنی بر بروز بیماری وبا و وجود انگل “فاسیولا هپاتیکا” در آب‌های اهواز اظهار کرد: این شایعه تکراری است و هر سال با آغاز فصل تابستان سر و کله آن در فضای مجازی پیدا می‌شود.

به گزارش ایسنا، وی افزود: این شایعه، از اساس دروغ و غیر علمی است.

رئیس مرکز بهداشت خوزستان تصریح کرد: انگل فاسیولا هپاتیکا از کرم‌های پهن یا فلوک‌های کبدی است و برای انتقال، به شرایطی نیاز دارد. وجود آب و مردابی که در کناره آن سبزیجات و گیاهان آبزی رشد کنند و مردم از آن‌ها استفاده می‌کنند، از اهم شرایط انتقال این انگل است.

علوی بیان کرد: شرایط انتقال این بیماری در خوزستان و اهواز وجود ندارد و تاکنون گزارشی از این بیماری در استان خوزستان گزارش نشده است.

وی که در یک اعتماد نو به نقل از برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، افزود: همچنین تاکنون در خوزستان موردی از آلودگی به ویبریو کلرا که عامل وبای التور است، در آب یا انسان گزارش نشده است.

انتهای پیام

۸۰ درصد مردم توان مراجعه به بیمارستان خصوصی را ندارند
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا