ارتقای علوم پایه صاحب سیاست‌های راهبردی شد

به گزارش ایسنا دکتر عبدالحسین رحیمی در حاشیه دویست و سوم جلسه کمیسیون دائمی شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری در جمع پایگاه خبریان با بیان اینکه در این جلسه دو گزارش مهم ارائه شد، افزود: “اعتماد نو به نقل از برنامه ارتقای علوم پایه” از سوی رییس کمیسیون تخصصی علوم پایه از جمله گزارش‌های ارائه شده در این جلسه بود که طی آن وضعیت علوم پایه تشریح شد.

وی ادامه داد: اعتماد نو به نقل از برنامه‌هایی که در سال‌های اخیر برای ارتقای علوم پایه طراحی و به اجرا گذاشته شده است، در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اعضای جلسه پیشنهاداتی را عرضه کردند.

به گفته وی این پیشنهادات در جهت ارتقای علوم پایه در سال ۱۴۰۰ و یکی دو سال آینده بوده است.

رحیمی خاطر نشان کرد: در این جلسه مقرر شد که اعتماد نو به نقل از برنامه علوم پایه در چارچوب یک سیاست کلی راهبردی پیگیری شود.

دبیر کل شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با تاکید بر اینکه این امر بسیار مهم است که اعتماد نو به نقل از برنامه‌های ارتقای علوم پایه در چارچوب سیاست‌های راهبردی به پیش برود، اظهار کرد: البته گزارشی در ارتباط با اعتماد نو به نقل از برنامه‌های ارتقای علوم پایه برای سال ۱۴۰۱ ارائه شد که پیگیری می‌شود.

وی “وضعیت و اعتماد نو به نقل از برنامه تحقیقاتی و علمی وزارت آموزش وپرورش” را از دیگر گزارش‌های ارائه‌شده در این جلسه نام برد و اضافه کرد: در این گزارش از سوی پژوهشکده آموزش و پرورش، اعتماد نو به نقل از برنامه تحقیقاتی که بتوانند پشتوانه اجرایی سند تحول آموزش و پرورش باشند، ارائه شد.

آخرین وضعیت جسمانی چمران
هم اکنون بخوانید

رحیمی یادآور شد: این اعتماد نو به نقل از برنامه‌های تحقیقاتی مجموعه فعالیت‌های علمی انجام شده در پژوهشگاه آموزش و پرورش، دانشگاه شهید رجایی، دانشگاه فرهنگیان و سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه‌ریزی آموزش و پرورش است که در این جلسه تشریح شد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

12 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا