با شیوع کرونا فرهنگ سینما رفتن فراموش شد

سعید شرفی در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: در مدت یک سال و نیمی که از شیوع بیماری کرونا می‌گذرد، هزینه‌های سینما سر بار است و به عبارتی از جیب هزینه می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سال گذشته تعدادی تعدیل نیرو در مجموعه صورت گرفت اما در سال جاری تاکنون تعدیل نیرویی اتفاق نیفتاده است، افزود: در روزهای کرونایی تسهیلاتی به این قشر تعلق نگرفت همچنین برای سینماها اقدام به دریافت وام کردیم که با توجه به شرایط سخت موفق به دریافت نشدیم.

شرفی با بیان اینکه متأسفانه کسی درباره مباحث فرهنگی و هنری جامعه دغدغه ندارد و این مباحث در جامعه نادیده گرفته می‌شود، یادآور شد: سینما قلب تپنده هفت هنر بود اما در حال حاضر وضعیت خوبی ندارد.

وی تأکید کرد: سینما در شرایط شیوع کرونا حتی در شرایط قرمز کرونایی امن‌ترین مکان برای گذراندن اوقات فراغت خانواده‌ها است چراکه تمامی دستورالعمل‌های بهداشتی در آن به بهترین نحو رعایت می‌شود.

مدیر سینماهای مؤسسه بهمن سبز حوزه هنری همدان در پایان خاطرنشان کرد: خوشبختانه سال گذشته در رده‌بندی مشاغل سینماها از رده سه با رده دو ارتقاء پیدا کردند و همین باعث می‌شود چراغ سینما کم و بیش روشن باشد.

انتهای پیام

«کَت‌وُمَن» در جشنواره‌های گراسیموف، اکس‌گراند، ماگما
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نوزده + 6 =

دکمه بازگشت به بالا