فیروزی پوربادی: باید هرگونه تبادل در هرسطحی با هندوستان و پاکستان متوقف شود

رحمت الله فیروزی پوربادی در گفت و گو با ایسنا، با تاکید بر ضرورت انجام اقدامات لازم برای جلوگیری از ورود ویروس کرونای جهش یافته هندی به کشور بیان کرد: با توجه به نوع جهش خطرناک کرونا در هند لازم است که دولت تدابیر لازم برای جلوگیری از هرگونه تبادل در هر سطح و در هر بخشی را با هندوستان و پاکستان در اولویت قرار داده و با جدیت آن را دنبال کند.

وی در ادامه اظهار کرد: بسیار ضروری است که مرزهای هوایی، زمینی و دریایی با هند و پاکستان از هر فرودگاهی تا بهبود شرایط بسته شود. اکنون دولت پروازها به هند و پاکستان را ممنوع اعلام کرده و باید با متخلفان برخورد شود و باید اقدامات لازم برای جلوگیری از شیوع این ویروس در کشور با جدیت دنبال شود.

نماینده مردم نطنز در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: از سوی دیگر بحث قرنطینه و انجام تست برای مسافران ایرانی که در این چند روز از این کشورها باز می گردند باید با جدیت دنبال شود. مبادی ورودی و مرزهای کشور باید رصد شده و اقدامات پیشگیرانه باید با جدیت اجرایی شود.

انتهای پیام

گفت‌وگوی لاریجانی با فرزندان شهید و ابومهدی المهندس و تبریک عید مبعث
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 20 =

دکمه بازگشت به بالا