آغاز توزیع بسته‌های معیشتی در مناطق محروم مشهد توسط ستاد اجرایی فرمان امام

به گزارش ایسنا، آیت الله علم‌الهدی نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی و امام جمعه مشهد در این مراسم با اشاره به خدمات گسترده ستاد اجرایی فرمان امام درسالهای اخیر به ویژه در حوزه مقابله با کرونا و حمایت از خانوارهای آسیب‌دیده از کرونا ، از این خدمات و تلاشها قدردانی کرد.

سعید سلیمانی مدیرعامل بنیاد احسان دراین مراسم گفت:عیدانه احسان در مرحله پنجم رزمایش همدلی و احسان در شهر مشهد ۶۰ هزار بسته معیشتی و پروتئینی است که از امروز در مناطق کم‌برخوردار توزیع خواهد شد.

وی درخصوص اهمیت مسائل اجتماعی این استان گفت: با  دستور دکتر مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان امام پیگیری مسائل اجتماعی و محرومیت‌زدایی در بنیاد احسان با جدیت در سال ۹۹ پیگیری شده و در سال آتی نیز ادامه پیدا خواهد کرد.

سلیمانی با اشاره به تلاش‌های ستاد اجرایی فرمان امام در زمینه بحران‌های اجتماعی افزود: بنیاد احسان بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان در جهت خدمات اجتماعی و محرومیت زدایی در سال ۹۹ اعتبار اختصاص داده و همین مقدار هم در سال آینده هزینه خواهد شد، به علاوه بیش از ۱۵۰ هزار بسته معیشتی در مناطق محروم شهر مشهد و بیش از ۵۰۰ جهیزیه در استان خراسان رضوی توزیع گردیده است.

مدیرعامل بنیاد احسان اضافه کرد: در شرایط کنونی کشور و بحران‌های اقتصادی آنچه به شدت مورد نیاز است جریان‌های مردمی کمک مومنان و مواسات است که با تدبیر مقام معظم رهبری و به میدان آمدن گروه‌های مردمی و جهادی شکل گرفته است.

انتهای پیام

رضایت مردم از برخورد با اراذل واوباش
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × پنج =

دکمه بازگشت به بالا