ترکیه، آوریل میزبان مذاکرات صلح افغانستان

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، اظهارات مولود چاووش‌اوغلو، وزیر خارجه ترکیه پس از آن مطرح شد که آمریکا با مقام‌های افغانستان، رهبران طالبان و سایرین پیش نویس طرح صلحی را به اشتراک گذاشته و خواستار جایگزین شدن دولت کنونی افغانستان با یک دولت موقت اشتراکی در انتظار انتخابات بر اساس قانون اساسی جدید شده است.

این صحبت‌ها از سوی مولود چاووش‌اوغلو در حالی مطرح شده که آنکارا قصد دارد تا یک فرستاده ویژه در امور افغانستان منصوب کند.

خبرگزاری تاس روز سه شنبه اعلام کرد، روسیه نیز قصد دارد تا یک کنفرانس را درباره افغانستان اواخر ماه جاری میلادی در مسکو برگزار کند.

در همین حال، حمید تهذیب، یکی از معاون‌های سخنگوی وزارت خارجه افغانستان امروز گفت: دولت کابل نیز در کنفرانس بین‌المللی افغانستان که ۱۸ مارس در مسکو برگزار می‌شود، شرکت می‌کند اما سطح این مذاکرات هنوز مشخص نیست.

وی ادامه داد: رایزنی‌ها در دولت کابل برای تصمیم گیری درباره شرکت در این کنفرانس ادامه دارد. با توجه به نشست قریب‌الوقوع در مسکو درباره افغانستان که در تاریخ مذکور برگزار می‌شود، این مساله واضح است که دولت افغانستان از هرگونه تلاش برای ایجاد صلحی بادوام در این کشور استقبال می‌کند.

این سخنگو افزود: دولت کابل همچنین تلاش‌های کشورهایی چون آمریکا، ترکیه و روسیه را درباره صلح افغانستان به رسمیت می‌شناسد.

انتهای پیام

وزیر دفاع فرانسه: مداخله ترکیه در لیبی غیرقابل قبول است
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × چهار =

دکمه بازگشت به بالا