مدیر فرودگاه صنعا: تعطیلی فرودگاه باعث مرگ بیش از ۸۰ هزار بیمار شده است

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت شبکه تلویزیونی المسیره وابسته به انصارالله یمن، خالد الشریف، مدیرکل فرودگاه بین‌المللی صنعا در گفت‌وگویی مطبوعاتی اظهار کرد: تعطیلی فرودگاه صنعا باعث مشکلاتی در طول چهار سال و نیم گذشته و نیز مرگ بیش از ۸۰ هزار بیماری شد که به درمان نیاز داشتند.

الشریف در ادامه گفت: تعطیلی فرودگاه باعث زیان‌های بزرگی به بخش‌های انسانی و بهداشتی و تمامی ابعاد زندگی شهروندان یمنی شد.

او تاکید کرد: مشکلات یمنی‌ها از چهار سال و نیم قبل ادامه دارند و هزاران یمنی به دلیل تعطیلی فرودگاه و سکوت جامعه جهانی جان خود را از دست دادند.

این مسؤول یمنی افزود: بیش از ۴۵۰ هزار بیمار در روند درمانی خود به دلیل استمرار جنگ و وخامت شرایط بهداشتی ناشی از محاصره همه جانبه یمن، به درمان در خارج نیاز دارند.

وی در ادامه گفت: بیش از یک میلیون بیمار به دلیل نبود داروی بیماری‌های خاص با خطر مرگ مواجه هستند و نام بیش از ۳۰۰۰ بیمار در لیست وزارت بهداشت یمن وجود دارد که باید درمان مشکلات قلبی خود را در خارج یمن پیگیری کنند.

الشریف افزود: بیش از یک میلیون یمنی نمی‌توانند وارد کشور شوند و هزاران دانشجوی یمنی نیز به دلیل تعطیلی فرودگاه صنعا و محاصره یمن از بورسیه تحصیلی خود محروم شده‌اند.

مدیرکل فرودگاه صنعا ادامه داد: خسارات مستقیمی که از حمله نیروهای ائتلاف به فرودگاه وارد شده، به بیش از ۱۵۰ میلیون دلار رسیده است.

این در حالی است که معین عبدالملک، نخست وزیر دولت مستعفی یمن در مصاحبه با شبکه خبری اسکای نیوز عربی، شرط مذاکره با انصارالله را وجود مسیری روشن و نیتی برای مذاکره دانست و مدعی شد: ما از طرح صلح حمایت می‌کنیم اما حوثی‌ها چنین نیتی ندارند، ما تلاش می‌کنیم زندگی یمنی‌ها را دچار مشکل نکنیم و به بعد انسانی ماجرا آسیبی نزنیم.

مایک پامپئو همه پل‌های پشت سرش را خراب کرد
هم اکنون بخوانید

عبدالملک در ادامه مدعی شد: کشورهای بزرگی می‌دانند که حوثی‌ها مسؤول انفجار فرودگاه عدن در اواخر دسامبر گذشته هستند.

نخست وزیر دولت مستعفی یمن در پایان باز هم مدعی شد: دولت در عدن باقی می‌ماند و در صنعا نیز با راه‌حلی سیاسی و یا نظامی بازمی‌گردد.

انتهای پیام

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × 3 =

دکمه بازگشت به بالا