تبریک اشرف بروجردی به دانشجویان

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، اشرف بروجردی در این پیام آورده است: «امروز به نام نامی دانشجو نام‌گذاری شده است. همان دانشجویی که تداعی‌گر اندیشه، خردورزی، دانش، نقد و گفت‌وگو است. اگرچه امسال حضور ویروس کووید-۱۹ تمامی این صفات را به محاق برده و دانشجویان عزیز را در یک گسست گسترده اعم ‌از گسست فیزیکی تا گسست در تقریب اندیشه قرار داده است اما این واژه همچنان شورآفرین و نقش‌آفرین است اما این‌بار درون خانواده و در جمع‌های غیردانشجویی.

اتفاقا من هم دارای تجربه گسست فضای دانشجویی هستم اما با ویروسی دیگر و آن ویروس عدم تحمل یکدیگر در فضای بحث و گفت‌وگو بود، دانشجوی اول انقلاب را عرض می‌کنم که دومین سال از تجربه دانشجویی را با عنوان انقلاب فرهنگی و تعطیلی دانشگاه دچار رخوت و فاصله با دانشگاه شدیم و این شرایط برای دانشجویان عزیزی که اندیشه ساختن جامعه اسلامی ایران پس از انقلاب را در سر می‌پروراندند سخت آمد، و صدها دانشجوی نخبه و فعال اجتماعی را راهی جبهه کرد و بسیاری از آن‌ها جان شیرین خود را تقدیم کردند تا دیگران به آسایش و امنیت برسند.

همچون آن چند دانشجوی اهورایی که در مقابل ظلم مقاومت کردند و در دانشگاه تهران شهادت را بر پذیرش ستم، آن هم ستمی که از سوی بیگانگان تحمیل می‌شد ترجیح دادند و این روز نماد مقابله با کسانی است که جهل را بر خرد، نادانی را بر دانش، تسلیم را بر مقاومت، خمودگی و دلمردگی را بر شور و عشق جوانی ترجیح می‌دادند.

طنین همان دانشجو امروز باید در ذهن و اندیشه عزیز دانشجو به صدا آید که فخر انسان به کمال و عزت اوست و کمال او به دانش و تلاش او و دانش او به اندیشه و خرد او و اندیشه‌اش به آگاهی، هم‌اندیشی و یکپارچگی او وابسته است، پس فرصت را مغتنم شمارید و شور و عشق جوانی را نردبان آزادگی و سرافرازی خود قرار دهید. پیروز باشید.»

بودجه حج در اندونزی به وزارت دین این کشور تعلق گرفت
هم اکنون بخوانید

انتهای پیام 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا