حمایت مشروط گزینه‌ احتمالی وزارت خارجه بایدن از برجام


حمایت مشروط گزینه‌ احتمالی وزارت خارجه بایدن از برجام

سناتور آمریکایی که یکی از گزینه‌های احتمالی تصدی وزارت خارجه در دولت آینده این کشور است، گفت که در صورتی که راهی برای محدود کردن اعتماد نو به نقل از برنامه موشکی ایران و فعالیت‌های منطقه‌ای این کشور پیدا شود، از بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میلادی حمایت می‌کند.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا به نقل از رویترز، «کریس کونز» سناتور آمریکایی که یکی از گزینه‌های احتمالی تصدی وزارت خارجه در دولت آینده این کشور است، گفت که در صورتی که راهی برای محدود کردن اعتماد نو به نقل از برنامه موشکی ایران و فعالیت‌های منطقه‌ای این کشور پیدا شود، از بازگشت آمریکا به توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ میلادی حمایت می‌کند. 

کونز که سناتور دموکرات ایالت دلاور است، در پاسخ به پرسشی مبنی بر این‌که آیا از بازگشت به برجام حمایت می‌کند یا خیر، گفت که حمایت وی مشروط به تحقق این شروط است.

«جو بایدن» رئیس‌جمهوری منتخب آمریکا اعلام کرده است که در صورت بازگشت کامل ایران به تعهدات برجامی، از پیوستن مجدد واشنگتن به توافق هسته‌ای حمایت می‌کند.

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و کرواسی درباره آخرین تحولات مربوط به شیوع کرونا
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یازده − پنج =

دکمه بازگشت به بالا