تامین کالا‌های اساسی و دارو، اولویت اصلی بودجه سال ۱۴۰۰


تامین کالا‌های اساسی و دارو، اولویت اصلی بودجه سال ۱۴۰۰

نایب رئیس اول کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه مجلس، گفت: تامین کالا‌های اساسی، دارو و لوازم مورد نیاز وزارت بهداشت باتوجه به شرایط کرونایی کشور، اولویت این کمیسیون و مجلس شورای اسلامی برای بودجه سال ۱۴۰۰ است.

به گزارش اعتماد نو به نقل از ایلنا، محمد خدابخشی، نائب رئیس اول کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه مجلس اظهار کرد: به محض اینکه دولت در موعد مقرر بودجه سال آینده کل کشور را تقدیم مجلس کند، در کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه پیشنهاد‌هایی در این زمینه ارایه خواهیم داد.

وی افزود: تلاش می‌کنیم در بودجه سال ۱۴۰۰ تراز عملیاتی بودجه را بهبود بخشیم.

نایب رئیس اول کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه مجلس تصریح کرد: سعی می‌کنیم که هزینه‌های کشور را از محل درآمد‌های مالیاتی تامین و اتکا به درآمد‌های نفتی را کمتر کنیم.

خدابخشی افزود: همچنین سعی خواهیم کرد که در بودجه سال ۱۴۰۰، طرح الزام دولت به تامین کالا‌های اساسی که در مجلس شورای اسلامی برای ۶ ماهه دوم سال جاری به تصویب رسید، برای سال آینده با جامعه هدفی که قابلیت اجرا داشته باشد را در کمیسیون مورد بررسی قرار دهیم.

نایب رئیس کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه در ادامه از تصویب برخی از احکام مورد نیاز برای اصلاح ساختار بودجه در کمیسیون اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه خبر داد و گفت: این طرح به هیئت رئیسه مجلس تقدیم شده و پس از آغاز جلسات علنی مجلس در دستور بررسی قرار می‌گیرد.

هرگز امید به وین و نیویورک نداریم/ هاضمه انقلاب اسلامی ظلم نمی‌پذیرد
هم اکنون بخوانید

خدا بخشی تصریح کرد: این احکام جهت تسریع در کار، طی یک نامه‌ای از سوی رئیس کمیسیون برای اعمال در لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ به رئیس سازمان اعتماد نو به نقل از برنامه و بودجه اعلام شده است.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شش + 15 =

دکمه بازگشت به بالا