محمودی: آموزش و پرورش باید در کشور رایگان باشد

به گزارش ایسنا، سمیه محمودی در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس در تذکری شفاهی خطاب به رئیس جمهور، گفت: شما برای مسکن اعتماد نو به نقل از برنامه‌ای ارائه ندادید، حداقل پروژه مسکن مهر که در دولت نهم و دهم شروع شده بود را به اتمام برسانید.

نماینده مردم شهررضا در مجلس خطاب به وزیر راه و شهرسازی افزود: چهار سال و نیم پیش مشکلات و مسائل مسکن مهر شهررضا را خدمت شما و همکارانتان مطرح کردم. از آقای مهرآبادی دعوت کردیم با حضور در شهررضا از نزدیک ببیند اما اقدامی صورت نگرفت حتی مسئولان استانی و شهرستانی نیز کاری از پیش نبردند.

سخنگوی کمیسیون آئین نامه داخلی مجلس گفت: بعد از چهار سال ونیم به نقطه ای رسیدید که ما اعلام کرده بودیم و الان شما در وزارتخانه آن را مکتوب کرده ‌اید. چه کسی هزینه متحمل شده به مردم و دولت را می‌پردازد؟ از رئیس قوه قضائیه می خواهم که موضوع ترک فعل را از وزارت راه و شهرسازی شروع کند.

سخنگوی کمیسیون آئین نامه داخلی مجلس، گفت: طبق اصل سوم قانون اساسی باید آموزش و پرورش در کشور رایگان باشد در شرایطی که کلاس‌های حضوری برگزار نمی‌شود چرا به مردم برای پرداخت هزینه فشار وارد می‌شود؟ آیا نمی‌دانید چندین دانش آموز به دلیل مشکلات اقتصادی و نبود امکانات ترک تحصیل کرده‌اند؟

انتهای پیام

گزارش وزیر بهداشت از دستورالعمل‌های بهداشتی در مراسم شب نوزدهم
هم اکنون بخوانید

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 2 =

دکمه بازگشت به بالا